“La biofarmacèutica Intas duplica la seva plantilla a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

"Optimisme moderat per a una construcció en creixement", titula el 'Via Empresa'

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “L’empresa biofarmacèutica Intas duplica la seva plantilla a Barcelona”. Segons el rotatiu de Godó, la firma índia Intas Group ha passat dels 50 empleats que tenia el 2016 als 100 que té actualment i també ha augmentat la superfície de les seves instal·lacions fins als mil metres quadrats. D’aquesta manera, la seu que tenen a la capital catalana, al World Trade Center, s’ha convertit en la segona més important a Europa del grup.

Via Empresa: “Optimisme moderat per a una construcció en creixement”. Els traumes recents fan que el sector immobiliari celebri amb cautela les bones xifres actuals de la indústria, que, malgrat totes les amenaces, afronta un 2019 prometedor.

Expansión: “Ferrer rebaixa 70 milions de deute i busca fàrmacs per accelerar vendes”. El laboratori de la família Ferrer-Salat posa a la venda diverses unitats de negoci per finançar el creixement en les àrees mèdiques de dolor i sistema nerviós central, explica el rotatiu de les pàgines salmó.

Cinco Días: “La gestora de CaixaBank entra a MásMovil i es reforça a Telecom Italia”​. La firma assoleix l’1,8% del capital de l’operadora transalpina i inverteix per primera vegada en la companyia de telefonia espanyola.

Més informació

Nou comentari