“BNP Paribas compra la seu d’Agbar per 60 milions”, el que diu la premsa econòmica

“El confundador de Doctoralia es llança a la consultoria i la inversió”, titula Expansión

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “BNP Paribas compra la seu d’Agbar per 60 milions d’euros”. L’edifici d’oficines que acull la seu d’Agbar, conegut com Districte 38, ha estat adquirit per la branca immobiliària del banc BNP Paribas, que n’ha pagat 60 milions a Goldman Sachs.

La Vanguardia: “Sense ofertes per auditar les eleccions a les cambres”. El concurs per auditar el procediment de la polèmica votació electrònica de les eleccions a les cambres de comerç ha quedat desert i el Departament d’Empresa i Coneixement ha optat per una “adjudicació negociada”.

Via Empresa: “Catalunya necessita programadors i té les escoles per formar-los”. Barcelona és el nucli de gran part de l’oferta formativa per a programadors gràcies al seu creixent districte tecnològic del [email protected] És una professió amb atur zero perquè la demanda de professionals supera amb escreix els treballadors disponibles.

Expansión: “El confundador de Doctoralia es llança a la consultoria i la inversió”. Frederic Llorachs vol portar la seva start up a un nou nivell i ja ofereix serveis d’assessoria. L’empresa també busca noves inversions i acaba d’obrir oficines al Barcelona Health Hub (BHH) de Sant Pau.

El Periódico: “Barcelona i Madrid concentren l’augment de l’habitatge a Espanya”. Els preus a la capital de Catalunya han crescut un 33,5% des del 2014. Segons les dades de ST Sociedad de Tasación, el preu a Barcelona va arribar als 4.128 euros el metre quadrat a finals de 2018.

La Vanguardia: “Josep Baselga dirigirà la investigació de càncer d’AstraZeneca”. La multinacional farmacèutica AstraZeneca ha anunciat la incorporació de l’oncòleg barceloní Josep Baselga, que dirigirà la seva àrea d’I+D de càncer. Baselga va dimitir el passat setembre com a director mèdic de l’hospital Memorial Sloan Kettering de Nova York després després de publicar diversos articles científics sense revel·lar els seus vincles amb empreses farmacèutiques.

Més informació

Nou comentari