Qui Som

El TOT Barcelona som el diari de la capital catalana. Periodisme, ciutat i persones: una capçalera feta per Barcelona i per a Barcelona. Digital, multimèdia, glocal. Que cada dia aspira a comprendre una mica millor la ciutat, que sobretot vol ajudar a fer-la més comprensible als lectors i que, per què no, també vol contribuir a fer de Barcelona un lloc millor. Hi trobaràs l’actualitat del dia i també exclusives, reportatges, entrevistes i anàlisis en profunditat. Als carrers dels barris i del centre, als despatxos, a les infraestructures, als escenaris o a les institucions, ens trobaràs allà on tu siguis. Al teu costat.

Editor

Salvador Cot ([email protected])

Terrassa, 1965. Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COMRàdio, TV3, Avui i Nació Digital. Col·laborador de TV3, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.  

L'editor del Tot Barcelona, Salvador Cot / Jordi Play
L’editor del Tot Barcelona, Salvador Cot / Jordi Play

Directora

Meritxell M. Pauné ([email protected])

Periodista i veïna especialitzada en informació local i Barcelona. Publico històries sobre la ciutat, l’Ajuntament, els barris i el patrimoni. Vaig descobrir l’ofici fa dues dècades a la ràdio local i l’he viscut intensament a la premsa digital generalista. Durant vuit anys vaig coordinar les edicions locals de la web de La Vanguardia, he escrit molts anys a La Veu del Carrer i la tardor de 2018 em vaig embarcar en l’aventura de construir un nou mitjà de comunicació per a Barcelona.

Meritxell M. Pauné, nova directora del TOT Barcelona / Jordi Play
Meritxell M. Pauné, nova directora del TOT Barcelona / Jordi Play

Director comercial

Jordi Gàlvez ([email protected])

Llicenciat en ADE (UB) Extensa experiència gestionant campanyes publicitàries en mitjans i suports off-line, on-line i out-of-door. Entre d’altres, he treballat per als diaris Marca, Avui, El Mundo i Expansión, per a les revistes Futbolmanía, Ling, Yorokobu, Esforç i Actualidad Económica i en publicitat exterior per a Clear Channel Outdoor.

Jordi Gàlvez, director comercial del TOT Barcelona / Jordi Play
Jordi Gàlvez, director comercial del TOT Barcelona / Jordi Play

Redacció

Xavi Fernández de Castro ([email protected])

Periodista especialitzat en economia amb un interès especial pels conflictes en què el desenvolupament xoca amb els drets humans. Màster sobre gestió i resolució de conflictes. A Barcelona he treballat per La Vanguardia, El Vigia, Naucher Global i Metrópoli Abierta. Durant quatre anys vaig ser corresponsal del diari El Mundo i de l’Agència EFE a Nairobi (Kènia), des d’on vaig cobrir conflictes per tota l’Àfrica Subsahariana. De tornada a la meva ciutat natal, vaig començar aquesta nova aventura al periodisme local.

Xavi Fernández de Castro, redactor de TOT Barcelona
Xavi Fernández de Castro, redactor de TOT Barcelona

David Cobo ([email protected])

Graduat en periodisme per la UAB el 2016. Els darrers anys he viscut la informació de proximitat convençut de la seva urgència. Establert a Barcelona, vaig dirigir el magazín matinal de Ràdio Sant Feliu i vaig coordinar les seccions de política i cultura al diari comarcal elBaix.cat. El 2018 vaig començar a col·laborar amb el diari Ara mentre dirigia el programa Rebobinem a la cadena SER Catalunya. També he escrit crítica cinematogràfica i he fet tots els transbordaments de la xarxa de metro de la ciutat. 

David Cobo, redactor del TOT Barcelona
David Cobo, redactor del TOT Barcelona / Jordi Play

Adrià Lizanda ([email protected])

Nascut a Barcelona el 1996 i graduat en Periodisme per la UAB. Abans de treballar al TOT Barcelona, va tenir una beca als informatius de TV3. Ha escrit a The Local Spain, El Faradio i Debate 21. També ha treballat al departament de comunicació de l’Editorial Vicens Vives.

Adrià Lizanda, redactor del TOT Barcelona. | Jordi Play
Adrià Lizanda, redactor del TOT Barcelona. | Jordi Play

Fotografia

Jordi Play

Barcelona, 1970. Estudia fotografia a l’IEFC i periodisme a la UAB. Professional de la fotografia des de 1995. Publica en premsa diària i revistes d’àmbit nacional i estranger. El 2000 guanya l’Ancla d’Or al Premi de Fotografia Esportiva Ciudad de Santander.

Jordi Play, fotògraf del TOT Barcelona
Jordi Play, fotògraf del TOT Barcelona