Qui som

Gemma Aguilera, directora

(Sant Boi de Llobregat, 1979)

Redactora al setmanari El Temps i col·laboradora a Nació Digital i al diari Avui. Premi d’Assaig Joan Fuster 2011 pel llibre Agent 447, l’home que va detenir el president Companys i Menció d’Honor en periodisme escrit dels Premis Ciutat de Barcelona el 2007.

Joan Antoni Guerrero, cap de redacció

(Reus, 1979)

Ha treballat a Diari de Tarragona, Europa Press, Diari d’Andorra, Agència Andorrana de Notícies, Ara, Nació Digital i El Món. Ha col·laborat al setmanari El Temps.

Anton Rosa, periodista 

(Barcelona, 1996)

Graduat en Periodisme per la Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Ha treballat a El País, El Periódico, El Nacional i el diari Línia Nord.

Jordi Play, responsable de Fotografia

(Barcelona, 1970) 

Ha estudiat fotografia a l’IEFC i periodisme a la UAB. Fotoperiodista des de 1995. Publica en premsa diària i revistes d’àmbit nacional i estranger. El 2000 guanya l’Ancla d’Or al Premi de Fotografia Esportiva Ciudad de Santander.

Jordi Gàlvez, director comercial

(Barcelona, 1969)

Llicenciat en ADE (UB). Extensa experiència gestionant campanyes publicitàries en mitjans i suports off-line, on-line i out-of-door. Ha treballat als diaris Marca, Avui, El Mundo i Expansión i per a les revistes Futbolmanía, Ling, Yorokobu, Esforç i Actualidad Económica. Agent de publicitat exterior a Clear Channel Outdoor.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia

(Riudoms, Baix Camp, 1989)

Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Mercè Magaña, directora financera

(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vicent Sanchis. Director general

(València, 1961)

Periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit diverses capçaleres d’aquest país com l’Avui, El Temps o Barça TV, entre d’altres. També ha estat articulista i tertulià als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Director de Televisió de Catalunya (2017-2022). En l’àmbit de l’assaig, Sanchis ha estat distingit amb el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’ (2012) i el Joan Fuster per ‘Franco contra Flash Gordon’ (2009).

Salvador Cot, editor

(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.