Qui som

Meritxell M. Pauné, directora

(Esplugues de Llobregat, Baix Llobregat, 1985)

Periodista amb llarga experiència a la informació local, la premsa veïnal i la ràdio local. Llicenciada a la UAB. Coordinadora de la secció Local de l’edició digital de La Vanguardia durant vuit anys.

Gemma Aguilera, subdirectora

(Sant Boi de Llobregat, 1979)

Redactora al setmanari El Temps i col·laboradora a Nació Digital i al diari Avui. Premi d’Assaig Joan Fuster 2011 pel llibre Agent 447, l’home que va detenir el president Companys i Menció d’Honor en periodisme escrit dels Premis Ciutat de Barcelona el 2007.

Jordi Ribalaygue, periodista 

(Barcelona, 1985)

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de 2007, especialista en informació local a El Mundo, agència Efe, Ara, Público i diversos mitjans locals de Badalona i Sant Adrià de Besòs.

Edgar Sapiña, periodista 

(Barcelona, 1997)

Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha treballat a COPE, elDiario.es, al programa Planta Baixa de TV3, Badalona Comunicació i 8tv.

Jordi Play, responsable de Fotografia

(Barcelona, 1970) 

Ha estudiat fotografia a l’IEFC i periodisme a la UAB. Fotoperiodista des de 1995. Publica en premsa diària i revistes d’àmbit nacional i estranger. El 2000 guanya l’Ancla d’Or al Premi de Fotografia Esportiva Ciudad de Santander.

Jordi Gàlvez, director comercial

(Barcelona, 1969)

Llicenciat en ADE (UB). Extensa experiència gestionant campanyes publicitàries en mitjans i suports off-line, on-line i out-of-door. Ha treballat als diaris Marca, Avui, El Mundo i Expansión i per a les revistes Futbolmanía, Ling, Yorokobu, Esforç i Actualidad Económica. Agent de publicitat exterior a Clear Channel Outdoor.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia

(Riudoms, Baix Camp, 1989)

Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Mercè Magaña, directora financera

(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Salvador Cot, editor

(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.