Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Huawei desvelarà el seu primer mòbil 5G al MWC de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

El Economista: “Huawei desvelarà el ser primer mòbil 5G al MWC de Barcelona”. El gegant tecnològic xinès avança alguna de les novetats que presentarà durant el Mobile World Congress de Barcelona, que se celebra a finals de febrer. Una de les més importants serà el primer telèfon intel·ligent que opera amb xarxes de cinquena generació, el Huawei Balong 5000.

Expansión: “Les start ups d’Àfrica acceleren a Barcelona”. Fledge Barcelona ha organitzat una trobada amb inversors locals per donar a conèixer les set start ups que l’any passat van participar al seu programa d’acceleració i la majoria són iniciatives socials que s’estan desenvolupant a l’Àfrica.

El Periódico: “Innovació a mida”. La start up Península ofereix serveis de consultoria perquè les grans empreses no es quedin enrere i puguin adaptar-se als canvis del mercat. Forcadell, Seat, Agbar o Afflelou són algunes de les empreses que ja han passat per Candòdrom Parc de Recerca Creativa per obtenir un programa d’innovació fet a mida.

Expansión: “Rockspring compra la seu de McCann al districte 22@“. Més inversors internacionals aposten pel sector immobiliari de Barcelona. El fons britànic Rockspring ha comprat un edifici d’oficines al 22@ que actualment acull la multinacional publicitària McCann.

Diari ARA: “Barcelona bat un nou rècord de turistes en hotels”. El 2018 va tornar a ser un bon any pel turisme i a Barcelona el nombre de visitants va créixer un 5,27% per superar els 8 milions de turistes i els 20 milions de pernoctacions. Un any més, els nord-americans són el principal país en nombre de visitants.

Més notícies
“La Barcelona immobiliària més enllà de dretes i esquerres”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La Barcelona immobiliària més enllà de dretes i esquerres”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Reial Madrid i Barcelona, els més rics malgrat la Premier i els ‘club Estat’”, titula Cinco Días
“Vueling i Ryanair acaparen reclamacions”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Notícia: “Vueling i Ryanair acaparen reclamacions”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Comparteix
"Transparència a l'aigua", així titula 'El Periódico' la creació del nou consell assessor d'Agbar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa