Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Vueling i Ryanair acaparen reclamacions”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

La Vanguardia“Vueling i Ryanair acaparen reclamacions”​. Vueling és l’aerolínia que més reclamacions va generar davant de l’Agència Catalana de Consum durant el 2018 i també és la que ha rebut més sancions per part de l’organisme de la Generalitat. La majoria de reclamacions són per retards en un any marcat per la impuntualitat generalitzada de l’aeroport del Prat.

El Periódico“Transparència a l’aigua”. Agbar ha creat un fòrum per establir un codi ètic sobre els aspectes socials i d’innovació de la gestió de l’aigua a Catalunya i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El consell assessor treballarà sobre tres línies temàtiques: medi ambient, canvi climàtic i recursos hídrics; economia i gestió de l’aigua; i diàleg i compromís social.

Expansión: “Els entrepans ‘gourmet’ de Joan Gurguí”. Aquest dimecres obre a Barcelona La Bikineria, un nou restaurant especialitzat en entrepans que portaran la signatura del cuiner Joan Gurguí, deixeble de l’Escola Hofmann. L’establiment estarà al Mercat del Ninot, a l’Eixample.

La Vanguardia“Avancar deixarà d’operar a Barcelona el 28 de febrer”. Una de les companyies de carsharing més antigues de Barcelona abandonarà la ciutat a finals de febrer perquè vol apostar per altres mercats amb més potencial. L’empresa estatunidenca ja havia marxat de Madrid el febrer del 2017.

El Periódico“Tres vols al dia de Qatar Airways a Barcelona”. L’aerolínia Qatar Airways ha anunciat que durant la temporada d’estiu augmentarà la seva freqüència de vols a Barcelona i en tindrà tres diaris a partir de l’1 de juny. D’aquesta manera l’aerolínia catarí augmentarà un 17% la seva capacitat.

Més notícies
“El MWC portarà les primeres espases de Microsoft, Cisco i Rakuten”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El MWC portarà les primeres espases de Microsoft, Cisco i Rakuten”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Crous deixa Cacaolat i Damm” per presentar-se a la Cambra de Comerç de Barcelona, titula Via Empresa
“Posar un temps d’espera als VTC va contra el ciutadà”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Posar un temps d’espera als VTC va contra el ciutadà”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Seül, San Francisco i Los Àngeles són les rutes llargues que més creixen”, titula Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa