Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Posar un temps d’espera als VTC va contra el ciutadà”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Diari ARA: “Posar un temps d’espera als VTC va contra el ciutadà”. El director regional d’Uber per al Sud i l’Oest d’Europa, Thibaud Simphal, analitza el conflicte entre taxistes i els VTC i assegura posar un temps d’espera per contractar un servei juga en contra dels interessos de la ciutadania. De tota manera, Simphal prefereix esperar a conèixer el redactat definitiu del decret que prepara el Govern abans de donar una opinió definitiva.

Expansión: “Seül, San Francisco i Los Àngeles són les rutes llargues que més creixen”. El bon any de l’Aeroport de Barcelona-El Prat s’ha vist reflectit en el creixement de les rutes de llarga distància. Seül, San Francisco i Los Àngeles han estat les connexions que més han crescut gràcies a la forta aposta de aerolínies internacionals.

La Vanguardia: “Duelo vol presidir els API espanyols”. El president del Col·legi Oficial d’API de Barcelona, Gerard Duelo, ha anunciat que presentarà una candidatura a les pròximes eleccions del Consejo General de los Colegios Oficiales de API de España, que se celebraran al març. Duelo defensa que el consell espanyol no hagi estat mai presidit per cap dels col·legis més importants del país, com els de València, Girona o Barcelona.

Expansión: “Quadminds es financia amb Wayra a Barcelona”. L’empresa argentina Quadminds, que fa 10 mesos que ha aterrat a Barcelona, acaba de tancar una ampliació de capital liderada per Wayra, la xarxa d’innovació de Telefónica, amb un valor total de 400.000 euros. 

Més notícies
“Scopely contractarà seixanta persones més”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Scopely contractarà seixanta persones més”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Norwegian tancarà la base de Palma, però manté Barcelona", diu el diari 'ARA'
La recuperació econòmica no ha arribat encara als salaris barcelonins
Notícia: La recuperació econòmica no ha arribat encara als salaris barcelonins
Comparteix
La Cambra de Comerç i l’AMB alerten que els salaris reals de 2016 encara eren un 5% inferiors als de 2010

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa