“Scopely contractarà seixanta persones més”, el que diu la premsa econòmica

"Norwegian tancarà la base de Palma, però manté Barcelona", diu el diari 'ARA'

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “Scopely contractarà seixanta persones més”. L’empresa de videojocs per a mòbil Scopely ha anunciat que duplicarà la seva plantilla a Barcelona i contractarà 60 persones més. La companyia, que té la seva seu central a Silicon Valley, va rebre la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, que està de viatge als EUA.

Diari ARA: “Norwegian tancarà la base de Palma, però manté Barcelona”. L’aerolínia Norwegian ha anunciat que tancarà les seves bases insulars –Palma, Gran Canària i Tenerife– dins d’un programa de reducció de costos que es posarà en marxa a l’abril. El reajustament no afectarà l’aeroport del Prat, on l’empresa té dues bases i la seva seu corporativa.

La Vanguardia: “Nissan eleva la fabricació de la NV200 elèctrica”. La multinacional japonesa Nissan ha anunciat que augmentarà un 50% la producció de la furgoneta elèctrica NV200, el que implicarà més feina per a la planta de bateries que la companyia té a la Zona Franca de Barcelona. L’anunci es produeix en mig del conflicte laboral amb els sindicats, que volen que Nissan assigni més feina a la planta barcelonina.

El Periódico: “Barcelona oferirà serveis gratuïts de màrqueting avançat a les start ups”. L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un nou projecte que permetrà a les start ups de la ciutat utilitzar tècniques avançades de màrqueting per testar nous productes abans de llançar-los al mercat.

Expansión: “Arcano ven dos edificis a la plaça Europa per 40 milions”. El fons immobiliari Asoref ha venut un edifici que va comprar va dos anys i un projecte contigu que encara està en construcció per 40 milions d’euros. Entre els inquilins de l’immoble hi ha Aide, Zurich o Vanity Fair.

Més informació

Nou comentari