Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Corp i Scranton invertiran 600 milions en 2.500 pisos”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

La Vanguardia: “Corp i Scranton invertiran 600 milions per tenir 2.500 pisos de lloguer”. Scranton, propietat de la família Grifols i altres directius de la farmacèutica, i la promotora catalana Corp invertiran 600 milions d’euros per construir 2.500 pisos de lloguer a Barcelona i rodalies. A mitjà termini esperen arribar a 5.000 pisos i ajustarà els preus als nivells de mercat de cada zona, segons el diari del Grup Godó.

Cinco Días: “Vueling retalla distàncies amb Ryanair, que segueix com l’aerolínia líder a Espanya“. L’aerolínia de referència de l’aeroport del Prat ha tancat el 2018 amb gairebé 27 milions de passatgers, un 12% mas que l’any anterior, i retalla distàncies amb Ryanair, que és la líder indiscutible del mercat de l’Estat espanyol amb uns 41 milions de passatgers. Darrere de les dues companyies de baix cost se situa en Iberia, EasyJet, Air Europa i Norwegian.

Diari ARA: “Seur obre el seu primer centre logístic urbà a Barcelona”. L’Eixample ha estat el districte escollit per la companyia de missatgeria i paqueteria per obrir el seu primer centre logístic urbà que donarà servei al comerç electrònic de la capital catalana. Es preveu un moviment d’uns 800 enviaments diaris.

Expansión: “Veritas es reforça amb la incorporació d’un director general”. La matriu de la cadena de supermercats de productes ecològics ha decidit incorporar un director general a la seva estructura empresarial per alliberar el seu conseller delegat, Silvio Elias, que centrarà el seu temps en l’estratègia i la planificació de nou projectes.

Diari ARA: “Gaspart diu al jutge que no va amagar un deute de 15 milions d’euros a un príncep saudita”. L’hoteler i president de Turisme de Barcelona ha negat que amagués al príncep saudita propietari de l’hotel Juan Carlos de Barcelona un deute de 15 milions d’euros amb la Seguretat Social durant la seva gestió. El dignatari també l’acusa d’haver aportat el Palau de Congressos com a garantia per un préstec hipotecari.

Més notícies

La Cambra de Barcelona veu “prioritari” aprovar els pressupostos de Sánchez

Notícia: La Cambra de Barcelona veu “prioritari” aprovar els pressupostos de Sánchez
Comparteix
L’entitat demana responsabilitat als partits polítics catalans perquè l’economia necessita la inversió promesa pel govern de l’estat
Notícia: La Cambra de Barcelona veu “prioritari” aprovar els pressupostos de Sánchez - Mobile

“Aval a les clàusules socials de Colau en contractació pública”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Aval a les clàusules socials de Colau en contractació pública”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“L’alt risc de Vueling i Level, les amenaces del Brexit dur pel Prat”, titula La Vanguardia
Notícia: “Aval a les clàusules socials de Colau en contractació pública”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa