Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Aval a les clàusules socials de Colau en contractació pública”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “Aval a les clàusules socials de Colau en contractació pública”. La Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat ha avalat la legalitat de les dues principals clàusules socials de contractació introduïdes per l’Ajuntament de Barcelona: l’obligació de les empreses que participen a concursos públics a declarar que no operen de manera il·legal a paraísos fiscals i l’increment del salaris com a factor de ponderació.

La Vanguardia: “L’alt risc de Vueling i Level, les amenaces del Brexit dur pel Prat”. Els efectes d’un Brexit dur sobre l’economia catalana poden ser més forts dels esperats. L’aerolínea Vueling, propietat del grup britànic IAG, corre el risc de no poder operar vols intraeuropeus si el Regne Unit i la Unió Europea no arriben a un acord.

Expansión: “El fons pugnen pel mercat de les residències d’estudiants”. Amb l’entrada en vigor del Peuat i la fi de la moratòria hotelera s’ha produït un notable increment de les inversions en residències d’estudiants. Segons el diari especialitzat, la ciutat té més de 70.000 alumnes i no arriba a les 10.000 places ofertades.

Via Empresa: “Escofet, 130 anys al terra de Barcelona”. Amb una facturació anual de 12 milions d’euros i una plantilla de 80 treballadors, l’empresa de Martorell és un referent al terra, parets i fanals dels carrers de Barcelona i de moltes ciutats estrangeres.

Expansión: “Letgo, Glovo y TravelPerk lideren les rondes al sector tecnològic”. Les start ups barcelonines van rebre més de 750 milions d’euros en recursos financers, gairebé la meitat de la inversió de tot l’estat espanyol. L’empresa de classificats de segona mà Letgo va aconseguir 431 milions d’euros el 2018, rècord absolut de l’any i molt lluny dels 110 milions captats per la companyia de repartiment a domicili Glovo.

Més notícies

“Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Cecot confirma que tornarà aviat a Foment”, diu La Vanguardia
Notícia: “Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Barcelona estudia exigir precontractar els serveis VTC”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Barcelona estudia exigir precontractar els serveis VTC”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Grifols, al rescat del Barça: oferta pel Camp Nou per salvar a la directiva”, titula El Economista
Notícia: “Barcelona estudia exigir precontractar els serveis VTC”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa