“Barcelona estudia exigir precontractar els serveis VTC”, el que diu la premsa econòmica

“Grifols, al rescat del Barça: oferta pel Camp Nou per salvar a la directiva”, titula El Economista

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Cinco Días: “Barcelona estudia exigir precontractar els serveis VTC amb un mínim de sis hores”. La Generalitat i l’AMB estan preparant un decret llei per regular l’activitat dels serveis de cotxes de lloguer amb conductor (VTC) i estan disposats a recollir parcialment les demandes dels taxistes per obligar a precontractar els serveis de companyies com Uber o Cabify amb un mínim de sis hores d’antel·lació.

El Economista: “Grifols, al rescat del Barça: oferta pel Camp Nou per salvar a la directiva”. La família Grifols i diversos directius de la companyia estarien rumiant fer una oferta per comprar el ‘cognom’ de l’estadi i després revendre’l. La directiva del club necessita els diners per quadrar els comptes i rebaixar el seu deute, segons el diari.

Via Empresa: “L’AMB a preu de zona 1: així es paguen les noves tarifes del transport públic”. Els divuit municipis que s’han integrat a les tarifes de la primera corona hauran d’assumir un nou impost, que repercutirà en els ciutadans.

Expansión: “Idilia Foods fitxa a Xavi Pons com a conseller delegat”. L’empresa familiar propietària de Cola Cao i Nocilla ha nomenat al barceloní Xavi Pons com a nou conseller delegat. Fins ara era el responsable de Mars a Espanya i Portugal, on ha passat 17 anys treballant per expandir la presència de marques com Orbit o M&M’s.

El País: “El lloguer va caure a Barcelona el 2018 i es va frenar a Madrid”. Segons el portal Idealista, els preus del lloguer van caure un 1% per segon any consecutiu i la companyia considera que és un signe de canvi de tendència. Malgrat tot, Barcelona segueix sent la capital més cara de l’estat espanyol.

Expansión: “Moncler obrirà la seva primera ‘flagship’ espanyola al passeig de Gràcia”. La firma italiana obrirà d’aquí un any la seva primera gran botiga al número 89 del luxós carrer barceloní. Fins ara només venia a La Roca Village i a botigues multimarca.

Més informació

Nou comentari