“La venda online dispara la superfície logística contractada”, el que diu la premsa econòmica

“El comitè de Cacaolat arriba a un preacord per desconvocar la vaga indefinida”, destaca 'La Vanguardia'

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Cinco Días: “La venda online dispara la superfície logística contractada a Barcelona”. 2018 va ser un bon any per al mercat logístic de Barcelona gràcies als operadors de comerç electrònic. L’any passat es van contractar 665.000 metre quadrats de superfície logística, un 44,3% més que el 2017.

La Vanguardia: “El comitè de Cacaolat arriba a un preacord per desconvocar la vaga indefinida”. Després de sis dies de vaga, el comitè d’empresa de Cacaolat i la companyia han signat un pacte que posa fi a les protestes. La vaga s’havia convocat pel calendari laboral proposat per la direcció.

El Periódico: “Seat bat el seu rècord de vendes”. El fabricant de cotxes va tancar el 2018 com el millor any de la seva història gràcies a la venda de 517.600 vehicles, un 10,5% més. El Seat León segueix sent el cotxe més venut de la marca, que ha batut un rècord del 2000.

Diari ARA: “Foment preveu reincorporar la Cecot en unes ‘setmanes’”. Les dues patronals han aprofitat les festes per apropar postures i sembla que cada cop està més a prop la reconciliació. Sens dubte l’arribada de Josep Sánchez Llibre a Foment del Treball ha donat un nou aire a la principal patronal catalana.

El Periódico: “Dues empreses catalanes entre les guanyadores per formar part de l’acceleradora de Renfe”. Dues start up amb base a Barcelona, Iomob i NIxi1, ha estat escollides entre un total de més de 240 empreses per formar part del nou programa d’acceleració d’empreses de l’operador ferroviari. Iomob treballa en el camp de la mobilitat digital, mentre que Nixi1 proposa un sistema de reserves turístiques a través d’aplicacions de missatgeria electrònica.

Més informació

Nou comentari