Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga oficial”. El fabricant de motos elèctriques s’instal·larà a la planta baixa de l’Hotal Presidente, al carrer Muntaner, al mateix local on abans hi havia la botiga de matalasso LoMonaco.

La Vanguardia: “Cecot confirma que tornarà aviat a Foment”. El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, ha avançat que les converses perquè l’entitat torni a formar part de Foment del Treball estan pròximes a acabar i que en els propers dies o setmanes es formalitzarà el retorn.

Cinco Días: “Competència de Catalunya impugnarà la ‘llei anti-Uber’ si obliga a precontractar els VTC”. L’Autoritat Catalana de la Competència assegura que recorrerà la normativa que preparen la Generalitat i l’AMB si inclou l’obligació de procontractar els serveis dels VTC amb sis hores d’antel·lació. 

El Periódico: “La bombona de butà baixa gairebé un 5% fins als 14,57 euros”. La bombona de butà de 12,5 kilos, la més utilitzada a Catalunya, baixa de preu. Després de tres augments consecutius, la bombona serà 76 cèntims més barata, el que supona una reducció del 4,96%, i quedarà per 14,57 euros. 

Més notícies
“Barcelona estudia exigir precontractar els serveis VTC”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Barcelona estudia exigir precontractar els serveis VTC”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Grifols, al rescat del Barça: oferta pel Camp Nou per salvar a la directiva”, titula El Economista
“La venda online dispara la superfície logística contractada”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La venda online dispara la superfície logística contractada”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“El comitè de Cacaolat arriba a un preacord per desconvocar la vaga indefinida”, destaca 'La Vanguardia'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa