Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“L’habitatge de Barcelona, el quart més car d’Europa”, el que diu la premsa econòmica

​Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Cinco Días: “L’habitatge de Barcelona, el quart més car d’Europa”. El diari del Grup Prisa recull un informe de la immobiliària Century21 que destaca Barcelona com la quarta ciutat més cara d’Europa, només superada per Londres, París i Munic. L’estudi compara quina mena de pis es pot obtenir amb un pressupost de 300.000 euros.

La Vanguardia: “El comitè de Nissan alerta de ‘l’incert futur’ de la Zona Franca”. La visita del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, a la fàbrica de Nissan a la Zona Franca arriba en un moment crític, ja que planta només treballa al 38% de la seva capacitat. Els sindicats volen que el govern català pressioni la multinacional per aconseguir més comandes.

Expansión: “El Barça no continuar amb Telefónica i farà la seva pròpia tele”. El Futbol Club Barcelona ha anunciat que la pròxima temporada posarà en marxa Barça Studios, que serà el germen per crear la selva pròpia televisió per distribuir tots els continguts relacionats amb el club.

La Vanguardia: “El Consorci de la Zona Franca i La Salle impulsen nou start ups“. Nou empreses emergents han rebut un finançament de 4,2 milions d’euros del programa d’acceleració de start ups del Consorci de la Zona Franca de Barcelona y de La Salle. Les empreses van ser seleccionades entre les més de 500 que van participar en el congrés eDelivery.

Expansión: “MyPoppins dona entrada al seu capital a Girbau i Brainstorm Ventures”. La start up barcelonina de neteja a domicili MyPoppins ha tancat la seva segona ronda d’inversió per valor d’un milió d’euros i ha donat entrada al Grup Girbau, que fabrica rentadores industrials, i al fons Brainstorm Ventures per fer un salt de qualitat.

Més notícies

“Corp i Scranton invertiran 600 milions en 2.500 pisos”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Corp i Scranton invertiran 600 milions en 2.500 pisos”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Vueling retalla distàncies amb Ryanair, que segueix com l’aerolínea líder a Espanya”, diu Cinco Días
Notícia: “Corp i Scranton invertiran 600 milions en 2.500 pisos”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Cecot confirma que tornarà aviat a Foment”, diu La Vanguardia
Notícia: “Silence obrirà a la Diagonal la seva primera botiga”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa