“El MWC portarà les primeres espases de Microsoft, Cisco i Rakuten”, el que diu la premsa econòmica

“Crous deixa Cacaolat i Damm” per presentar-se a la Cambra de Comerç de Barcelona, titula Via Empresa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “El MWC portarà les primeres espases de Microsoft, Cisco i Rakuten”. El Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà a finals de febrer a Barcelona, comença a desvelat el seu programa d’activitats i es confirmen els primers ponents: el conseller delegat de Microsoft, Satya Nadella; el president i conseller de delegat de Cisco, Chuck Robbins; i el president i conseller delegat de Rakuten, Hiroshi Mikitani.

Via Empresa: “Crous deixa Cacaolat i Damm”. L’empresari i candidat a la Cambra de Comerç de Barcelona, Enric Crous, ha deixat el seu càrrec com a conseller delegat de Cacaolat i com a conseller a Damm per dedicar-se plenament a la institució, segons ha anunciat en el seu compte de Twitter.

Diari ARA: “Goin capta 1,6 milions d’euros en una ronda amb el fons ‘fintech’ Anthemis”. La start up barcelonina Goin acaba de captar 1,6 milions d’euros per consolidar la seva activitat a l’Estat espanyol i preparar l’expansió internacional. La companyia té una vintena de treballadors a les seves oficines del [email protected] i vol doblar la pantilla aquest mateix any.

ABC: “El CZFB I La Salle fomenten l’acceleració de start ups”. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i La Salle Campus Barcelona-URL han inaugurat un nou programa d’acceleració de start ups especialitzat en el sector immobiliari. A més de millorar la seva eficiència per aportar més valor, el programa els permetrà organitzar reunions amb empreses clau del sector per conèixer les seves necessitats.

El Economista: “L’aturada dels taxistes llastra un 25% el comerç al centre de Barcelona”. La patronal Cecot calcula que durant el primer dia de vaga dels taxistes el centre d ela ciutat va tenir un 25% menys d’assistència. L’augment d’alguns serveis de transport public va permettre paliar les efectes négatifs de la vaga, que encara continua aquest dimarts.

Més informació

Nou comentari