Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“El MWC portarà les primeres espases de Microsoft, Cisco i Rakuten”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “El MWC portarà les primeres espases de Microsoft, Cisco i Rakuten”. El Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà a finals de febrer a Barcelona, comença a desvelat el seu programa d’activitats i es confirmen els primers ponents: el conseller delegat de Microsoft, Satya Nadella; el president i conseller de delegat de Cisco, Chuck Robbins; i el president i conseller delegat de Rakuten, Hiroshi Mikitani.

Via Empresa: “Crous deixa Cacaolat i Damm”. L’empresari i candidat a la Cambra de Comerç de Barcelona, Enric Crous, ha deixat el seu càrrec com a conseller delegat de Cacaolat i com a conseller a Damm per dedicar-se plenament a la institució, segons ha anunciat en el seu compte de Twitter.

Diari ARA: “Goin capta 1,6 milions d’euros en una ronda amb el fons ‘fintech’ Anthemis”. La start up barcelonina Goin acaba de captar 1,6 milions d’euros per consolidar la seva activitat a l’Estat espanyol i preparar l’expansió internacional. La companyia té una vintena de treballadors a les seves oficines del 22@ i vol doblar la pantilla aquest mateix any.

ABC: “El CZFB I La Salle fomenten l’acceleració de start ups”. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i La Salle Campus Barcelona-URL han inaugurat un nou programa d’acceleració de start ups especialitzat en el sector immobiliari. A més de millorar la seva eficiència per aportar més valor, el programa els permetrà organitzar reunions amb empreses clau del sector per conèixer les seves necessitats.

El Economista: “L’aturada dels taxistes llastra un 25% el comerç al centre de Barcelona”. La patronal Cecot calcula que durant el primer dia de vaga dels taxistes el centre d ela ciutat va tenir un 25% menys d’assistència. L’augment d’alguns serveis de transport public va permettre paliar les efectes négatifs de la vaga, que encara continua aquest dimarts.

Més notícies
“Posar un temps d’espera als VTC va contra el ciutadà”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Posar un temps d’espera als VTC va contra el ciutadà”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Seül, San Francisco i Los Àngeles són les rutes llargues que més creixen”, titula Expansión
“Scopely contractarà seixanta persones més”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Scopely contractarà seixanta persones més”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Norwegian tancarà la base de Palma, però manté Barcelona", diu el diari 'ARA'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa