“La Barcelona immobiliària més enllà de dretes i esquerres”, el que diu la premsa econòmica

“Reial Madrid i Barcelona, els més rics malgrat la Premier i els ‘club Estat’”, titula Cinco Días

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Via Empresa: “La Barcelona immobiliària més enllà de dretes i esquerres”. La capital catalana tanca el millor segon semestre en inversió immobiliària en oficines dels últims 10 anys. En total, 635 milions d’euros. S’han tancat operacions per valor de 220 milions d’euros al llarg de 2018 alhora que ha crescut l’interès d’inversors internacionals amb capital prudent com l’alemany.

Cinco Días: “Reial Madrid i Barcelona, els més rics malgrat la Premier i els ‘club Estat'”. Els dos principals equips de futbol de l’Estat espanyol continuen sent els més del món malgrat la irrupció de clubs com el PSG o el Manchester City, que tenen el suport dels governs del Golf Pèrsic. El Barça és el segon equip més ric amb 690,4 milions d’ingressos, segons Deloitte.

El Periódico: “Pagar amb la cara”. El Payment Innovation Hub celebra el seu primer aniversari posant en marxa un sistema de pagament biomètric que s’implantarà a dos restaurants barcelonins, el Rodilla i el Viena. El centre, impulsat per Caixabank, Global Payments, Samsung, Visai Arval, està situat al Pier 01 de Barcelon Tech City.

Expansión: “L’APB perd el litigi de 21 milions per l’esfondrament del moll Prat”. El Tribunal Suprem ha donat la raó a les constructores, que no hauran d’indemnitzar el Port de Barcelona per l’esfondrament del moll Prat el dia 1 de gener de 2007. El port reclamava gairebé 98 milions a les constructores en concepte de danys materials i pèrdua d’ingressos.

La Vanguardia: “L’alta ocupació dispara el lloguer d’oficines sobre plànol a Barcelona”. L’escalament del mercat immobiliari ja ha arribat al mercat de los oficines. Segons Savills Aguirre Newman, només el 5,44% de la superfície d’oficines està disponible a Barcelona, un percentatge encara més petit si és al centre de la ciutat. Això fa que el 60% de les noves oficines en construcció ja estiguin precontractades.

Més informació

Nou comentari