Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Les cambres escullen Scytl però posposen l’adjudicació”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

La Vanguardia: “Les cambres escullen Scytl però posposen l’adjudicació del concurs”. Les eleccions a les cambres de comerç, que ja porten un retard de cinc anys, tornen a estar encallades. El Consell de Cambres de Comerç de Catalunya ja ha triat Scytl com a guanyadora del concurs per implantar el vot electrònic, però ha posposat l’adjudicació perquè el ministeri d’Indústria vol que les eleccions també tinguin vot per correu i presencial.

El Economista: “Ferrovial guanya al Tribunal Suprem el litigi per l’esfondrament del moll de Barcelona”. Ferrovial ha donat per tancat el litigi que mantenia amb el Port de Barcelona per l’esfondrament del moll Prat l’any 2007 i pel qual l’autoritat portuària reclamava 97 milions com a compensació. El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs presentat pel port i les constructores no hauran de pagar cap compensació.

El Pais: “Uber i Cabify deixen Catalunya avui i els propietaris de les llicències preparen milers d’acomiadaments”. Les multinacionals Uber i Cabify van anunciar dijous que abandonaven Barcelona després que la Generalitat aprovés el decret que regula les VTC. Per la seva banda, els propietaris de les llicències VTC ja comencen a preparar milers d’acomiadaments perquè asseguren que la nova legislació els deixarà sense feina.

Expansión: “Els apartaments redueixen els seus ingressos un 3% després de baixar tarifes”. Els apartaments turístics encaren 2019 amb optimisme de després d’un any complicat. Apartur va reduir un 3% els seus ingressos malgrat aconseguir una major ocupació, ja que la mala temporada turística de la primera meitat de l’any va obligar a abaixar els preus per salvar el cop.

Cinco Días: “Els contractes de lloguer dispararan 1.600 milions el deute de Naturgy aquest any”. Francisco Reynés fa un any que està al capdavant de Naturgy, l’antiga Gas Natural Fenosa, i aquest 2019 haurà de fer front a l’entrada en vigor d’una nova normativa internacional sobre lloguers que incrementarà el deute de la companyia en 1.600 milions d’euros.

Més notícies
“Les VTC comuniquen els primers acomiadaments a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Les VTC comuniquen els primers acomiadaments a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Barcelona teixeix una aliança per a projectar-se millor", titula La Vanguardia
“Grifols comença un assaig en càncer infantil amb VCN”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Grifols comença un assaig en càncer infantil amb VCN”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Renfe ultima una macrocomanda de 211 trenes de gran capacitat per Madrid i Barcelona", titula Cinco Días

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa