Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Les VTC comuniquen els primers acomiadaments a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

El Economista: “Les propietàries de les VTC comuniquen els primers acomiadaments a Barcelona”. L’empresa Forever Tour Dream, que treballa amb Cabify, ja ha donat el primer pas per acomiadar a tota la seva plantilla després de l’aprovació del decret que regula l’activitat de les VTC, que entrarà en vigor aquest divendres. La companyia, propietat de Vector Ronda Teleport, ha enviat una carta als seus 600 empleats avisant de l’acomiadament.

La Vanguardia: “Barcelona teixeix una aliança per a projectar-se millor”. Institucions, entitats, empreses i professionals han treballat durant dos anys per redefinir la marca Barcelona. És una “aliança de ciutat” per projectar a l’exterior una imatge que vagi més enllà del destí turístic. Les primeres accions tindran lloc durant el Mobile World Congress, que és un dels aparadors internacionals més important que té Barcelona ara mateix.

Cinco Días: “El MWC preveu 107.000 assistents i un impacte econòmic de 473 milions”. El Mobile World Congress espera arribar als 107.000 assistents i als 473 milions d’impacte econòmic, una xifra molt similar a la de l’any passat. En aquesta catorzena edició, el MWC hi haurà 2.400 expositors, 170 delegacions internacionals i més de 200 països i territoris representats. Des del 2006, el congrés ha deixat uns 5.000 milions d’euros a Barcelona.

Diari ARA: “Naturgy tanca el 2018 amb pèrdues de 2.800 milions per la devaluació d’actius”. El grup energètic ha tancat l’any 2018 amb un resultat negatiu que s’explica pel deteriorament d’actius que la companyia va anunciar a mitjans de l’any passat com a part del seu pla estratègic. Si no fos per aquesta devaluació d’actius, Naturgy hauria augmentat un 57% el seu benefici, fins a arribar als 1.243 milions d’euros.

El Economista: “El Mobile World Congress va estudiar deixar Barcelona per la tensió política”. GSMA, empresa organitzadora del MWC, ha reconegut que el referèndum de l’1 d’octubre i la posterior tensió política va fer que es plantegessin portar el Mobile Congress a una altra ciutat fora de l’Estat espanyol. Malgrat això, la companyia va decidir quedar-se i assegura que la crisi està superada.

Més notícies

“Grifols comença un assaig en càncer infantil amb VCN”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Grifols comença un assaig en càncer infantil amb VCN”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Renfe ultima una macrocomanda de 211 trenes de gran capacitat per Madrid i Barcelona", titula Cinco Días
Notícia: “Grifols comença un assaig en càncer infantil amb VCN”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Les llicències es tripliquen a Barcelona per evitar la taxa Colau”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Les llicències es tripliquen a Barcelona per evitar la taxa Colau”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“L’Estat intenta ara impugnar el vot electrònic a les Cambres”, titula el diari ARA
Notícia: “Les llicències es tripliquen a Barcelona per evitar la taxa Colau”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa