Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Les llicències es tripliquen a Barcelona per evitar la taxa Colau”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

La Vanguardia: “Les llicències d’habitatge es tripliquen a Barcelona per evitar la taxa Colau”. Entre juny i novembre de 2018, quan va entrar en vigor la mesura que obliga a reservar un 30% de les noves promocions de Barcelona a habitatge protegit, es van presentar 90 expedients per sol·licitar informes d’idoneïtat, el triple del que és habitual, per construir gairebé 1.390 habitatges, quan la xifra habitual ronda els 400.

Diari ARA: “L’Estat intenta ara impugnar el vot electrònic a les Cambres”. Les eleccions a les cambres de comerç catalanes tornen a trobar-se amb un nou entrebanc i ja acumulen cinc anys de retard. En aquesta ocasió és l’Estat, que segons el diari ARA planeja impugnar el vot electrònic perquè el ministeri d’Indústria vol regular els sistemes de votació a tot Espanya.

Expansión: “El grup de restauració Tragaluz negocia donar entrada al fons Miura”. La companyia que lidera Tomás Tarruella ultima la creació d’una nova societat que controlarà 24 establiments i planeja aliar-se amb un soci inversor per ajudar a professionalitzar la gestió i expandir el negoci.

El País: “L’edificació creix a Catalunya però es desploma a Barcelona”. El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha anunciat que el nombre de projectes visats a Catalunya ha crescut un 15% respecte al 2017. A Barcelona, en canvi, les xifres cauen per segon any consecutiu i l’any van baixar un 20% després de caure un 13% el 2016.

La Vanguardia: “Seat i Telefónica lideren un projecte de cotxe connectat a Barcelona”. Les dues multinacionals, amb la participació de Ficosa, Etra i les fundacions Mobile World Capital Barcelona i i2CAT, han posat en marxa un projecte de cotxe connectat que s’estrenarà al Mobile World Congress, que tindrà lloc del 25 al 28 de febrer a la Fira de Barcelona.

Més notícies
“Les multinacionals disparen el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Les multinacionals disparen el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“La milla d’or s’encareix un altre 5% per la gran demanda”, titula Expansión
“Huawei desvelarà el seu primer mòbil 5G al MWC de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Huawei desvelarà el seu primer mòbil 5G al MWC de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Les start ups d’Àfrica acceleren a Barcelona”, titula el diari Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa