Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Les multinacionals disparen el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Diari ARA: “Les multinacionals disparen el lloguer d’oficines a Barcelona”. L’arribada de grans empreses multinacionals a Barcelona el 2018 ha permès tancar el segon millor any en volum de contractació d’oficines des del 2007. La demanda d’oficines a Barcelona és tan alta que el 60% de la nova superfícies que està en construcció ha ha estat contractada sobre plànol. 

Expansión: “La milla d’or s’encareix un altre 5% per la gran demanda”. L’arribada de firmes com Moncler, Boggi Milano, Muji, Loro Piana, Fendi i Louboutin al passeig de Gràcia de Barcelona ha fet pujar els lloguers dels locals un 5%, un percentatge similar al de l’any anterior. El tram especilitzat en marques de luxe va arribar a una mitjana de 300 euros per metre quadrat.

Vozpópuli: “Problemes per a Nissan Barcelona: deixarà de produir aquest any la NV200 de combustió”. La planta de la multinacional japonès a Barcelona torna a reduir la producció i deixa de fabricar la furgoneta NV200 de combustió. Es tracta del tercer model que marxa de la Zona Franca en l’últim any després del compacte Pulsar i la versió de passatgers de la NV200. Sí que es mantindrà la versió elèctrica e-NV200.

Cinco Días: “Caixabank s’uneix a la Banca Responsable de l’ONU”. Caixabank se suma als Principis de Banca Responsable promoguts per la Iniciativa Financera del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (UNEP FI). Amb el banc barceloní ja són 38 les entitats financeres de tot el món que han donat suport al projecte.

La Vanguardia: “080: les marques locals prefereixen el ‘showroom’ a la desfilada”. Les firmes catalanes del clúster Modace estan cada vegada més desvinculades de la pasarel·la 080 Barcelona Fashion i aposten pel 080 Fashien Showroom, un esdeveniment comercial que permet organitzar trobades amb compradors internacionals.

Més notícies
“Huawei desvelarà el seu primer mòbil 5G al MWC de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Huawei desvelarà el seu primer mòbil 5G al MWC de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Les start ups d’Àfrica acceleren a Barcelona”, titula el diari Expansión
“La Barcelona immobiliària més enllà de dretes i esquerres”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La Barcelona immobiliària més enllà de dretes i esquerres”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Reial Madrid i Barcelona, els més rics malgrat la Premier i els ‘club Estat’”, titula Cinco Días

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa