Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Grifols comença un assaig en càncer infantil amb VCN”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “Grifols comença un assaig en càncer infantil amb VCN”. L’start up VCN Biosciences, propietat de la farmacèutica catalana Grifols, ha començat un assaig clínic per tractar el càncer de retina en nens que ha desenvolupat una resistència al tractament convencional. La malaltia suposa l’11% dels tumors malignes detectats en menors d’un any.

Cinco Dias: “Renfe ultima una macrocomanda de 211 trenes de gran capacitat per Madrid i Barcelona”. L’operador ferroviari ha aprovat la compra de 37 trens d’ample mètric i el febrer licitarà 40 tractores per l’AVE. En total, Renfe comprarà 211 trens de gran capacitat que es destinaran principalment als serveis de Rodalies de Barcelona i Madrid.

El Economista: “Reynés compleix un any a Naturgy, que avui val 5.780 milions més”. El pròxim 1 de febrer farà un any que Francisco Reynés es va posar al capdavant de Naturgy, l’antiga Gas Natural, i en aquest període les accions de la companyia valen un 24,4% més que quan va arribar. Aquest dimecres es pagaven a 23,75 euros.

La Vanguardia: “Aprendre a guanyar i a perdre”. La Business Angels Network de l’Iese, que es dedica a finançar start ups des de l’any 2003, ha tingut una trajectòria plena d’encerts i d’errors, com tot negoci. En aquests 15 anys ha canalitzat inversions per valor de 43 milions d’euros i ha invertit en 221 empreses emergents, algunes tan conegudes com Privalia, BuyVip o Habitissimo.

Expansión: “Mango fitxa un executiu de Privalia com a director financer”. La multinacional Mango ha anunciat el fitxatge de Josep Barberà, exdirectiu de Privalia, per substituir la vacant que l’antic director financer, Toni Ruiz, va deixar quan va ser ascendit a director general. Barberà té una extensa formació que inclou la Universitat de Minnesota, Iese i Esade.

Més notícies
“Les llicències es tripliquen a Barcelona per evitar la taxa Colau”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Les llicències es tripliquen a Barcelona per evitar la taxa Colau”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“L’Estat intenta ara impugnar el vot electrònic a les Cambres”, titula el diari ARA
“Les multinacionals disparen el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Les multinacionals disparen el lloguer d’oficines a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“La milla d’or s’encareix un altre 5% per la gran demanda”, titula Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa