Els taxistes increpen el president de la patronal de les VTC quan anava a fer una roda de premsa

Duien cartells que deien "fins aviat míster Edu" i "xec real per a viatge amb taxi"

Els taxistes han cridat i increpat el president de la patronal de les VTC, Unauto, Eduardo Martín, i el president d’Unauto VTC Catalunya, Josep Maria Goñi, a la seva arribada al Col•legi de Periodistes, on s’ha fet una roda de premsa de la patronal. Uns 30 conductors de taxi esperaven Martín des de les 10:30 hores, convocats per Élite Taxi per fer un “escrache”, tal com explicava el portaveu d’Élite Taxi, Alberto Álvarez. S’han viscut moments de tensió quan la seguretat privada ha empès un taxista que intentava entrar al col·legi, cosa que ha provocat el retret d’altres taxistes, entre ells el propi Álvarez.

[r:1]

Amb càntics com “bye-bye Cabify” els concentrats han rebut els presidents estatal i català d’Unauto VTC. Els taxistes deien minuts abans de l’arribada dels dirigents de la patronal que la protesta seria pacífica i que els rebrien amb aplaudiments. “Venim a acomiadar-nos d’ells perquè ja no podran estar a Barcelona”, deia un dels taxistes, el Mauricio. Amb bosses de confeti a la mà, que després han tirat a Martín i Goñi, els taxistes han rebut Unauto amb cartells on es podia llegir “Hasta luego Mr Edu” o “Xec regal per viatge en taxi“. El portaveu d’Élite Taxi, Alberto Álvarez, ha recordat el motiu de la protesta: “Estan actuant com si fossin taxis i no ho són”.

Els han esperat a la sortida

A la sortida de la roda de premsa un grup d’uns 15 taxistes que havien esperat a la porta del col·legi han tornat a tirar confeti a Eduardo Martín i Josep Maria Goñi, que han sortit escortats pels Mossos i seguretat privada. Els concentrats han perseguit els president d’Unauto fins l’hotel Palace, situat a Roger de Llúria. Abans de marxar, explicava Alberto Álvarez, el president d’Unauto VTC Catalunya ha agafat el xec per un viatge en taxi que li oferia. 

Més informació

Comentaris

    josep maria 11/01/2019 12:14 pm
    VIVIDORS
    JordiP 11/01/2019 12:14 pm
    Màfia taxista de Barcelona, a Brusseles ja us han vist el plumero.

Nou comentari