“El [email protected] tindrà el primer edifici d’oficines de fusta”: el que diu la premsa econòmica de Barcelona

"Fira de Barcelona renova la seva cúpula després de dos anys de falta de consens", diu el 'Via Empresa'

Els diaris econòmics i les pàgines econòmiques de la premsa generalista d’avui destaquen aquests notícies de Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “El [email protected] tindrà el primer edifici d’oficines de fusta d’Espanya”. L’expropietari de l’Hotel Wittmore promou ara un edifici de 3.300 metres quadrats al carrer de la Llacuna que busca la sostenibilitat dels materials naturals.

Via Empresa: “A la Fira de Barcelona se sabrà tot”. L’entitat renova la seva cúpula després de dos anys de falta de consens.

Cinco Días: “L’empresa de Dubai GSA destinarà 1.000 milions a aixecar 40 residències universitàries”. Segons el rotatiu, la companyia busca arribar fins a les 15.000 places amb la marca de Nexo. A Barcelona, prepara dos immonbles d’aquest estil, que sumaran més de 2.200 llits en total, i que està previst que s’obri el setembre de l’any que ve.

La Vanguardia: “Ametller tanca el cercle”. La cadena de productes frescos obre Commons, un espai de restauració basat en menjar saludable.

Expansión: “Cambra torna al sector privat com a soci de la consultora Ineo”. La firma liderada per Francesc Homs i vinculada a Roca Junyent fitxa l’expresident del Port de Barcelona i incorpora també exdirectius de Veolia i Avançsa.

 

Més informació

Nou comentari