“Easy Jet amplia la connexió internacional des del Prat”: el que diu la premsa econòmica

"El camp de proves del 5G", visita al laboratori TheThinx 5G Barcelona del 'Via Empresa'

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Easy Jet amplia la connexió internacional des del Prat”. L’aerolínia anuncia 10 noves rutes a Espanya per al 2019. El de Barcelona serà el primer aeroport de l’estat espanyol en s’estendrà el programa Worldwide by easey.Jet, que farà possible al passatger connectar amb altres vols de la companyia en la mateixa reserva i després enllaçar amb vols de llarg recorregut mitjançant acords amb altres companyies. L’aerolínia arriba als 45 milions de passatgers a Barcelona des del seu primer vol, entre Luton i el Prat, el 1996.

Via Empresa: “El camp de proves del 5G. Visita al laboratori TheThinx 5G Barcelona, un espai obert perquè emprenedors i grans companyies puguin testar la seva tecnologia.

La Vanguardia: “Saba creix un 80% amb la compra per part d’Indigo“. La firma reina dels pàrquings de Barcelona adquireix 800 aparcaments per 200 milions en quatre països europeus.

Expansión: “Pimec urgeix Foment a aplicar el repartiment patronal a parts iguals”. Josep González, president de la patronal de la petita i la mitjana empresa, assegura que la seva organització tindria una quota del 70% en els òrgans on les patronals són agents socials si la Generalitat fes un escrutini dels suports en el teixit empresarial.

La Vanguardia: “Mercabarna planta el primer mercat ecològic d’Espanya”. El nou pavelló, que obrirà, el 2020, és la gran aposta estratègica de futur del polígon alimentari.

Expansión: “Mercabarna busca 22 empreses per al seu mercat de frescos ‘bio‘”. El gran complexe agroalimentari té en l’actualitat 40 distribuïdors que treballen amb productes ecològics, la gran majoria de fruites i verdures. 

Més informació

Nou comentari