Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Generalitat i Cambra pacten que Relat presideixi la Fira”: la premsa econòmica, sobre Barcelona
  • CA

La premsa econòmica destaca avui aquests temes en relació a l’àrea de Barcelona:

La Vanguardia: “Generalitat i Cambra pacten que Pau Relat presideixi la Fira”. Segons el rotatiu de Godó, el president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, presentarà en el pròxim consell general de la Fira la candidatura de Pau Relat per a la presidència de la institució. Relat és el conseller delegat de Mat Holding i president de l’assocoació empresarial Femcat i era el president proposat per la Generalitat, tot i que la Cambra preferia Pedro Fontana.

Via Empresa: “El videojoc ja és mòbil”. Les tauletes i telèfons intel·ligents ja se situen a l’alçada de les consoles com a plataformes preferides per jugar, i la seva presència universal fa pensar que seran els terminals de joc dominants del futur.

El Economista: “Cirsa augmenta un 6,7% el benefici operatiu en el tercer trimestre”. La companyia multinacional de joc i oci Cirsa Gamig Corporation ja tancat el tercer trimestre amb un 6,7% més de benefici que el mateix període de l’any passat, de manera que ha arribat als 95 milions.

Expansión: “Retail & Brand fitxa José Luis Nueno i Aleix Valls”. Segons el diari econòmic, el saló que Fira de Barcelona estrenarà a la primavera va prenent forma en el seu objectiu de convertir-se en un referent internacional del sector comercial. Per això han fitxa el professor de l’Iese José Luis Nueno, expert en el sector de la distribució, estratègies comercials i creació de marques. I també fan tractes amb l’ex director general de la Fundació MW Capital, Aleix Valls.

Ara: “Un jutge de Barcelona anul·la per usura un préstec al 13%”. Un jutjat de la ciutat va anul·lar ahir un préstec hipotecari de 28.000 euros amb un interès al 13% i que s’havia d’anul·lar en un períoda de dos anys. L’havia concedit una societat prestadora no bancària a una dona de 67 anys amb deutes i sense feina. El jutge considera les clàusules abusives i usuàries.

Expansión: “Ethihad veu moltes sinergies a Barcelona amb els creuers”. El rotatiu entrevista Tony Douglas, directot general d’Ethihad, l’aerolínia que ha estrenat la ruta entre Barcelona i Abu Dabi. Douglas diu que les temporades altes del vol acabat d’estrenar i de les comanyies de creuets coincideixen a causa de l’increment de demanda d’aquest tipus de turisme a Abu Dabi.

Ara. “Crous es presentarà a la Cambra”. El rotatiu explica que el conseller delegat de Cacaolat competirà amb Carles Tusquets per la presidència de la institució.  

Més notícies
“Els lloguers ja baixen en les zones cares”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Notícia: “Els lloguers ja baixen en les zones cares”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Comparteix
Els plans de Caixabank per als pròxims anys, que inclouen tancar 800 oficines, són recollits per tots els mitjans
“Nissan factura un 3% menys per la retallada de producció”: la premsa econòmica, sobre Barcelona
Notícia: “Nissan factura un 3% menys per la retallada de producció”: la premsa econòmica, sobre Barcelona
Comparteix
El 'Via Empresa' publica que la startup Dribo, incubada a Barcelona Activa, s'expandeix
“Onada de rehabilitacions en edificis d’oficines”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Notícia: “Onada de rehabilitacions en edificis d’oficines”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Comparteix
"L'Espanyol invertirà tres milions aquest any per digitalitzar-se", publica 'Expansión'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa