Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Onada de rehabilitacions en edificis d’oficines”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
  • CA

La premsa econòmica d’aquest dilluns titula sobre Barcelona:

Expansión: “Gran onada de rehabilitacions per afrontar la nova oferta d’oficines”. El diari explica que la construcció de nous edificis d’oficines a Barcelona, amb grans espais comuns, serveis per als llogaters i millores tecnològiques, ha obligat els propietaris dels que ja existien a renovar-se per poder competir. I això ha desencadenat una autèntica onada de rehabilitacions.

Expansión: “L’Espanyol invertirà aquest any tres milions d’euros per digitalitzar-se”. El club blanc-i-blau, que vol culminar el refinançament de 40 milions en les primeres setmanes del 2019, preveu tancar aquesta temporada uns ingressos de gairebé 96 milions, un 5,9% menys”. 

Expansión: “La Fira convoca consell general el 14 de desembre”. L’alcaldessa, Ada Colau, ha convocat la reunió, que tindrà com a principal punt en l’ordre del dia el relleu de Josep Lluís Bonet en la presidència del consell d’administració. Les tres institucions implicades, Generalitat, Ajuntament i Cambra de Comerç no han aconseguit fins ara consensuar el nom del substitut. Colau vol que sigui una dona.

El Economista: “Caixabank es prerara per millorar el seu benefici un 35% fins el 2021″. L’entitat presidida per Jordi Gual presentarà el seu nou pla estratègic demà a Londres i els analistes ja li estan marcant un llistó en matèria de beneficis que fregui els 2.800 milions, és a dir que els impulsi aproximadament fins a un 35% respecte del 2.070 que s’espera que guanyi aquest 2018.

El Mundo: “Mediapro dirigeix el seu negoci a la Xina però Miguel Cardenal es queda a Pozuelo de Alarcón”. Segons el diari, l’empresa, encara gestionada per Jaume Roures i Tatxo Benet (cadascun amb un 12%) però el 53,5% de les accions ja són del fons de capital xinès Orient Hontai Capital, fa una gran aposta pel mercat de la Xina i se n’ocuparà la directiva Pilar Jiménez, que va fer d’amfitriona en una reunió recent a Barcelona. 

Eleconomista.es: “Inquietud a la planta de Barcelona de Nissan per falta de pla industrial”. Els sindicats de la planta de Nissan a Barcelona senten inquietud per la falta d’un pla industrial que garanteixi l’ocupació a mitjà i llarg termini i es reuniran la setmana que ve amb la direcció per reclamar concrecions de cara al proper any fiscal.

La Vanguardia: “Revolució blockcahinDos joves financers organitzen a Barcelona una convenció europea amb representants d’empreses i institucions sobre aquesta teconologia que ja és cabdal.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa