Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Els lloguers ja baixen en les zones cares”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
  • CA

La premsa econòmica recull aquestes notícies sobre Barcelona aquest dimecres:

La Vanguardia: “Els lloguers ja baixen a les zones cares de Barcelona”. Segons el rotatiu de Godó, els preus del lloguer han tocat sostre en les àrees on eren més alts, com Ciutat Vella, l’Eixample i Sarrià-Sant Gervasi i estan fins i tot baixant lleugerament, sobretot a les Corts, després de diversos anys creixent prop del 20% anual, segons les dades de Pisos.com.

La Vanguardia: “Caixabank tancarà més de 800 oficines fins al 2021″. El diari informa des de Londres, on l’entitat va anunciar ahir els seus plans per als pròxims anys, sobre la intenció dels seus responsables de seguir reduint la xarxa d’oficines, que és la més gran de l’estat. El pla estratègic 2019-2021 preveu el tancament de més de 800 sucursals, que passarien de 4.461 a 3.640.

El Economista: “Caixabank vol elevar el dividend i augmentar la rendibilitat al 12%”. El diari informa que l’entitat financera ha presentat un pla estratègic continuista amb el full de ruta mantingut durant el període 2015-2018.

Cinco Días: “Caixabank ha après que no val la pena ser molt ambiciós”. En una anàlisi de Christopher Thompson, el rotatiu econòmic assegura: “Gonzalo Gostázar està més preocupat per semblar tonto que per semblar avorrit. El conseller delegat de Caixabank ha donat a conèixer un objectiu de retorn sobre el capital tangible (ROTE) de més del 12% per al 2021 si els tipus d’interès pugen, i un objectiu del 10% si no pugen. El context explica aquests objectius soporífers”.

Via Empresa: “Els CDR de l’administració en paper”. Un grup de càrrecs electes, directius públics, secretaris i tècnics que impulsen projectes de transformació digital s’han aliat per assassinar l’Administració en paper. Són coneguts com el “Comitè de Destrucció del Reial Decret 128” –que regula el règim jurídic dels funcionaris de l’administració local-, els CDR que veuen l’Administració electrònica com l’únic futur possible per garantir transparència i facilitats a la ciutadania. Han presentat les seves propostes al CCCB.

La Vanguardia: “Ruta de mercaderies Barcelona-Lió pel Pertús“. Segons el diari, Renfe Mercaderies ha iniciat una nova ruta setmanal intermodal internacional de contenidors entre Barcelona i Lió, a través de la línia d’alta velocitat pel túnel del Pertús.

Més notícies
“Nissan factura un 3% menys per la retallada de producció”: la premsa econòmica, sobre Barcelona
Notícia: “Nissan factura un 3% menys per la retallada de producció”: la premsa econòmica, sobre Barcelona
Comparteix
El 'Via Empresa' publica que la startup Dribo, incubada a Barcelona Activa, s'expandeix
“Onada de rehabilitacions en edificis d’oficines”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Notícia: “Onada de rehabilitacions en edificis d’oficines”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Comparteix
"L'Espanyol invertirà tres milions aquest any per digitalitzar-se", publica 'Expansión'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa