“Barcelona acollirà 5 esdeveniments logístics el 2019”: el que diu la premsa econòmica

"Teleno, el nou fons de Xercavins, compra els seus primers cinc edificis", titula 'Expansión'

Els diaris econòmics i les pàgines econòmiques dels diaris generalistes destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i l’àrea metropolitana avui:

Expansión: “Barcelona acollirà 5 esdeveniments logístics el 2019”. Les cinc cites es concentraran al juny, segons el rotatiu, que explica que ho va explicar ahir com una oportunitat per a Barcelona.

Via Empresa: “Tenir cotxe no està de moda”. El ‘carsharing’ es converteix en la millor solució per als qui no volen tenir un vehicle aturat el 96% del temps. A Barcelona la companyia Avancar té més de 400 cotxes.

Expansión:Teleno, el nou fons de Xercavins, compra els seus primers cinc edificis”. La companyia està presidida per Josep Creuheras i té entre els inversors Roberto Drago, Cristina Guiral i, per primera vegada, el seu fill, Marco Creperio Guiral, diu el diari. Les primeres adquisicions són edificis de Barcelona i Madrid i representa l’entrada de Xercavins en el mercat d’oficines, ja que els anteriors fons comprava edificis residencials.

Ara: “Microsoft s’alia amb la Fnac per introduir punts de venda físics”. Segons el diari, la cadena francesa acollirà els centres de venda físics de la companyia nord-americana a Espanya i, tot i tenir una personalitat pròpia, quedaran integrats en la resta de lineals de tecnologia de la Fnac.

La Vanguardia: “El Consorci vol humanitzar la Zona Franca”. Segons el diari de Godó, Pere Navarro aposta per incorporar les noves tecnologies i reitera la voluntat de construir un barri per a ‘millennials‘.

Expansión: “Telefónica, BBV, Naturgy i Sabadell redueixen més d’un 40% les emissions”. Repsol desapareix del mercat, mentre que Iberdrola retalla un terç l’emissió. Les col·locacions de bancs i empreses espanyoles cauen un 32% des que va començar l’any.

Cinco Días: Abertis prepara el seu nou pla estratègic overta a adquisicions”. La companyia seguirà mantenint el seu diàleg habitual amb governs per buscar concessions, segons el rotatiu.

El Periódico: “La nova era d’Abertis“. La junta d’accionistes aprova reduir el consell d’administració de 15 a 5 membres.

Més informació

Nou comentari