“Barcelona atreu els congressos europeus però perd a l’Àsia i els EUA”, recull de premsa econòmica

"Damm estudia portar la cadena Rodilla als Estats Units", titula 'Expansion'

Els diaris especialitzats en economia i les pàgines d’economia de la premsa generalista recull aquestes notícies sobre l’àrea de Barcelona aquest dilluns:

El Economista: “Barcelona atreu els congressos europeus però perd força a l’Àsia i els EUA”. Segons el rotatiu, “malgrat la incertesa política que s’ha viscut l’últim any i mig a Barcelona, la ciutat continua sent el segon destí més apreciat d’Europa per al turisme de congressos”. Això passa perquè els països europeus estan més ben informat de la realitat catalana que a l’Àsia i els EUA, on són més reticents a venir a Barcelona actualment, segons el diari.

Expansión: “Damm estudia portar la cadena Rodilla als Estats Units”. La companyia de menjar ràpid del grup cerveser treballa en l’expansió internacional de la firma i té com a opció instal·lar-se a Miami.

El Economista: “Seat mira més enllà d’Europa, cap a la Xina i Llatinoamèrica”. La companyia fixa el 2021 per reconquerir el gegant asiàtic i es planteja produir a Mèxic amb Volkswagen.

Via Empresa: “La japonesa Muji obre a Barcelona la seva botiga més gran d’Europa”. El nou establiment ofereix els productes de totes les categories de la marca, té 1.200 metres quadrats i dóna feina a 70 persones.

 

Més informació

Nou comentari