“Madrid i Barcelona donen velocitat al projecte 5G”: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona

"L'Espanyol aspira a facturar 150 milions", titula 'Expansion'

La premsa econòmica i les pàgines d’economia de la premsa generalista diu això de Barcelona aquest divendres:

La Vanguardia: “Madrid i Barcelona donen velocitat al projecte 5G”. L’impuls de la teconoligia 5G, que fins ara liderava Barcelona en solitari, se’n va parcialment a Madrid. La fundació Mobile World Capital, segons el rotatiu de Godó, ha signat un acord amb l’entitat pública estatal Red.es i la secretaria d’estat per a l’Avenç Digital per crear l’Observatori Nacional del 5G, que té oficina compartida entre Barcelona i Madrid.  

Expansion: “L’Espanyol aspira a facturar 150 milions”. El club presentarà el 5 desembre, a la junta en què aprovarà els comptes de l’última campanya i el pressupost de l’actual, el seu nou pla estratègic fins a l’any 2025, any en què volen facturar 150 milions. Per a aquest any el pressupost és de 95,6 milions.

Cinco Días: “Molins repartirà 0,13 euros de dividend”. El consell ha anunciat els dividends després de saber que, al setembre, guanyava aquest 2018 64 milions, un 6% menys que en el mateix període de 2017.

Expansion: “Freixenet es llança a conquistar el ‘prosecco'”. El grup ven cinc milions d’ampolles d’aquest vi emergent i preveu triplicar en un termini de dos anys.

Via Empresa“Leroy Merlin obre al centre de Barcelona”. La nova botiga crea 111 llocs de feina i compta amb una superfície de 2.500 metres quadrats repartits en cinc plantes. 

Més informació

Nou comentari