“Deloitte instal·la un centre al Port Olímpic”: la premsa econòmica, sobre Barcelona

"El 'miratge' de Rodalies a Catalunya", titula el 'Via Empresa'

Els diaris especialitzats en economia i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea aquest dimarts:

Expansión: “Deloitte instal·la un centre de 2.000 metres quadrats al Port Olímpic”. La firma internacional posa en marxa a l’edifici Blue Building​ un nou centre de desenvolupament i manteniment d’aplicacions informàtiques on treballen 170 persones, segons el rotatiu. La consultora té ja prop de 1.700 professionals a Barcelona.

Via Empresa: “El “miratge” de Rodalies a Catalunya”. La Generalitat, Adif i Renfe es reuneixen per parlar de Vacarisses i del futur de les infraestructures. 

Expansión: “Sánchez Llibre inicia el desgel amb el Govern”. El nou president de Foment del Treball, l’exdiputat d’UDC Josep Sánchez Llibre, també s’ha reunit amb diversos consellers. L’objectiu és restablir la relació entre la patronal i la Generalitat. En canvi, segons el diari, l’acostament a Pimec sembla impossible.

El Periódico: “Cooperar ecològicament”. El diari de Zeta informa sobre la iniciativa en què una desena de joves que participen en un programa pilot de Barcelona Activa que importa un model quebequès per impulsat el cooperativisme. El projecte es diu Recooperem i vol conscienciar sobre la responsabilitat ecològica i incentivar la població per aplicar les tres R: reduir, reutilitzar i reciclar.

Via Empresa: “Els orígens de “la Caixa” a partir del lideratge de Moragas”. El president de la Fundació Bancària, Isidre Fainé, reivindica que “la seva figura ha sigut cabdal tant per a l’entitat com pel país”.

 

Més informació

Nou comentari