Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Embolic amb el vot per correu a la cambra de comerç: el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
  • CA

La premsa econòmica d’aquest dijous dona aquests titulars avui sobre Barcelona i la seva àrea:

Eleconomista.es: “El vot per correu embolica les eleccions a les cambres catalanes”, inclosa la potent cambra de Barcelona, fins ara presidida per Miquel Valls i a la qual es presenten ara tres candidats. Segons explica Eleconomista.es, el decret de la Generalitat per habilitar les eleccions preveia només el vot presencial o el vot electrònic remot, però un elector ha impugat aquest marc normatiu perquè considera que també ha de ser vàlid el vot per correu.

Viaempresa. cat: “Barcelona es doctora en diplomàcia científica”. Més de 150 científics i acadèmics signen el manifest del SciTech Diplohub que converteix la capital catalana en puntera.

Ara: “Cop de timó als laboratoris Ferrer”. El grup renova la direcció i estudia vendre filials de les àrees que ja no veu prioritàries, com els genèrics.

Abc: “La plantilla de Seat tem retallades pel veto als cotxes”. Segons el rotatiu, el comitè d’empresa tem que la decisió del govern espanyol de prohibir els cotxes que emetin CO2 a partir del 2040 acabarà provocant la retallada de llocs de treball al sector de l’automoció a mitjà i a llarg termini. El president del comitè d’empresa, Matías Carnero, creu que aquest anunci farà que el consumidor s’ho pensi dues vegades abans de comprar un cotxe a partir d’ara.

Cinco Días: “El Tesla Model 3 per fi arriba a Espanya: es posarà a la venda a les botigues de Madrid i Barcelona”. La primera unitat del cotxe elèctric més popular dels EUA ja es pot veure a la botiga que la marca té a Barcelona, en horari de les 10 hores a les 20 hores. 

La Vanguardia: “Isidre Fainé, elegit president de l’Institut Mundial de Caixes d’Estalvis”. El també president de la Fundació Bancària La Caixa presidirà l’organisme fins 2021.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa