“Agrolimen tancarà la fàbrica de Gallina Blanca de Sant Joan Despí”: el que diu la premsa econòmica

La notícia del tancament de planta de l'empresa on es fan sopes ocupa la majoria de diaris aquest divendres

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaquen aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea aquest divendres:

La VanguardiaAgrolimen tancarà la fàbrica de Gallina Blanca de Sant Joan Despí”. CCOO denuncia que l’operació immobiliària amenaça 70 llocs de treball. La planta es trasllada a Osca a causa de la requalificació dels terrenys on és ara.

Cinco Días: “Agrolimen tanca una planta de Gallina Blanca”. El grup ha anunciat al comitè d’empresa la decisió i el trasllat de la producció a Osca, segons el rotatiu.

Expansión: “GBfoods tancarà la seva planta històrica de Sant Joan Despí”. Segons el diari, el grup d’alimentació construirà oficines i 500 habitatges a les instal·lacions de Gallina Blanca. 

El Periódico: “La nova logística s’allunya de l’àrea metropolitana de Barcelona”. La falta de sòl de la capital desplaça les noves inversions més enllà de la primera corona, informa el diari de Zeta. Els experts esperen nous desenvolupaments urbanístics dels ajuntaments.

Més informació

Nou comentari