L’hospital HM Delfos signa un conveni amb la UIC per formar metges i infermers

La docència és un dels pilars del model del grup HM Hospitals i per això van anunciar des del primer moment que volien que el centre barceloní fos hospital universitari

Ho van dir des del primer moment i ja fan els primers passos per fer-ho realitat. L’hospital HM Delfos vol ser un hospital universitari i ja ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona). A partir del curs que ve, 2019-20, l’hospital HM Delfos formarà estudiants universitaris de medicina i infermeria.

Els futurs professionals de la salut accediran l’HM Delfos durant els últims cursos (4t, 5è i 6è en el cas de medicina) i podran escollir l’especialitat en la qual desitgen desenvolupar la seva activitat al centre. El doctor Joan Sala, director territorial d’HM Hospitals a Catalunya, destaca que “HM Hospitals no entén la seva manera de funcionar sense la docència de pregrau, postgrau i especialitzada, que són la porta per formar investigadors i professionals sanitaris. La docència és part del nostre ADN i del model que estem implantant en la sanitat privada a Barcelona de forma pionera”.

L’activitat docent de l’Hospital HM Delfos ja s’ha iniciat aquest mes amb l’arribada de tres estudiants universitaris de sisè curs, procedents de centres d’HM Hospitals d’altres zones de l’estat. D’aquesta manera, el curs que ve l’activitat docent ja estarà a ple rendiment amb alumnes provinents de la UIC Barcelona.

La docència és un dels pilars en què es fonamenta el model d’HM Hospitals, ja que la consideren clau per oferir la millor qualitat assistencial, que juntament amb la recerca completen els eixos fonamentals del grup HM Hospitales. El projecte docent d’HM Hospitals es va iniciar el 1998 amb les titulacions bàsiques i ha anat progressant fins arribar a la formació de metges i especialistes. L’exercici 2005-2006 va tenir especial transcendència, ja que es va consolidar definitivament el departament de Docència i Formació Continuada i la Comissió de Docència de HM Hospitals. 

Més informació

Nou comentari