Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Hospital HM Delfos crea un centre oncològic integral
  • CA

L’hospital HM Delfos, de Barcelona, s’ha convertit en un dels tres pilars d’un ambiciós projecte d’HM Hospitales per crear una gran plataforma de recerca contra el càncer.

Seguint aquest objectiu, s’ha creat creació d’un centre oncològic integral a Barcelona. Es tracta del Centre Integral Oncològic Clara Campal HM CIOCC, que a Barcelona té està encapçalat pel doctor Joan Albanell Mestres i compta amb especialistes en els àmbits mèdics i quirúrgics oncològics. El centre té la seu a l’Hospital HM Delfos i treballàrà coordinadament amb els HM CIOCC Madrid i Galícia, segons ha informat HM Hospitales, de manera que es reforça la xarxa de la recerca del grup en aquest terreny.

La cartera de serveis dels tres centres és comuna, però cadascun aporta valor i participa amb els seus pacients en els tres assajos clínics en marxa actualment en oncologia. A més, els tres centres compartiran protocols per a les patologies i es valoraran casos complexos conjuntament per donar-hi resposta.

Els tres projectes que inclou actualment el programa del Centre Integral Oncològic Clara Campal HM CIOCC, dirigits i coordinats pel doctor Antonio Cubillo, han sigut dissenyats per aquest investigador i i han captat 2,1 milions de finançament. L’objectiu és avançar en tractaments de moment experimentals per a pacients de carcinoma de pàncrees localment avançat, carcinoma de recte i tumors neuroendocrins d’alt grau. Els dos primers projectes ja estan en marxa i amb pacients en tractament actiu, amb la possibilitat de ser acollits al centre de Barcelona, HM Delfos, i també a Madrid i a Galícia. Això implica que aquests pacients poden accedir a tractaments no comercialitzats per abordar millor la seva malaltia.  

L’equip del centre barceloní abordarà cada cas de forma multidisciplinària i hi donarà resposta de manera individualitzada. El doctor que liderarà el centre oncològic a Barcelona és Joan Albanell, amb una llarga experiència en oncologia a l’Hospital del Mar, destaca la importància de l’aposta d’HM Hospitales: “Ens ha permès configurar un servei a mida, amb oncòlegs i hematòlegs de reconeguda trajectòria clínica i de referència internacional en cadascuna de les seves respectives patologies”. 

El centre comptarà amb la més avançada tecnologia, tal com detalla el grup. Així, tindrà un bloc quirúrgic, que és un sistema radiològic en què es poden obtenir imatges en només 20 segons reduint fins a un 85% la radiació en comparació amb sistemes tradicionals. 

Més notícies
HM Hospitales, nou propietari de Delfos i la Clínica Sant Jordi, creix un 14,4% en facturació
Notícia: HM Hospitales, nou propietari de Delfos i la Clínica Sant Jordi, creix un 14,4% en facturació
Comparteix
El 2018 va ser l'any de l'aterratge del grup a Barcelona, que es continua amb l'adquisició de la Clínica Sant Jordi, de Sant Andreu
L’Hospital HM Delfos estrena Urgències després d’una modernització profunda
Notícia: L’Hospital HM Delfos estrena Urgències després d’una modernització profunda
Comparteix
L'entrada en funcionament del servei 24 hores és un pas més en pla director amb 30 milions d'inversió d'HM Hospitales
L’Hospital HM Delfos estrena un nou bloc quirúrgic amb alta tecnologia
Notícia: L’Hospital HM Delfos estrena un nou bloc quirúrgic amb alta tecnologia
Comparteix
Disposa d’un quiròfan integrat de neurociències amb TAC intraoperatori mòbil d’última generació
Delfos fitxa el cap d’oncologia de l’Hospital del Mar
Notícia: Delfos fitxa el cap d’oncologia de l’Hospital del Mar
Comparteix
Joan Albanell Mestres fa visible l'aposta per l'especialitat que tracta el càncer del grup HM Hospitales al centre que ha adquirit a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa