Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’hospital HM Delfos inaugura un centre integral de malalties cardiovasculars

HM Hospitales obre un centre en el marc de l’especialització creixent a què aspira el grup. Es tracta del Centre Integral de Malalties Cardiovasculars, un projecte de Cardiologia HM Hospitales que estarà liderat pel doctor Ángel Cequier. El doctor és un professional prestigiós de la cardiologia i presideix la Sociedad Española de Cardiología. El centre tindrà seu a l’Hospital HM Delfos i oferirà una cartera completa de serveis. “Crec que hi ha un escenari d’oportunitat perquè la creació d’aquest nou projecte cardiològic és prioritària per a la Direcció d’HM Hospitales”, ha dit Cequier. 

La col·laboració del centre amb l’HM CIEC Madrid i el de Galícia permetrà oferir un tractament integral i transversal de les patologies, ja que els casos es tractaran amb la “màxima qualitat assistencial”, segons explica el grup HM Hospitals. El grup està portant a terme un procés de renovació dels equipaments de l’Hospital Delfos, dotant les instal·lacions de la tecnologia més avançada. 

La innovació permetrà expandir els processos, les tècniques i els procediments a una patologia cardiovascular. Es tracta de la implantació de Tavis, Mitraclip, ablació de fibril·lació auricular o assistències ventriculars mecàniques, entre d’altres avenços, segons explica HM Hospitales. 

Segon centre inaugurat en un mes

És el segon centre que comença a operar a Barcelona de la mà d’HM Hospitales aquest maig. En aquest cas es tracta d’un centre integral d’oncologia, dirigit per l’oncòleg prestigiós Joan Albanell. Treballarà, com el centre especialitzat en cardiologia, conjuntament amb els centres situats a Madrid i Galícia, cosa que facilitarà el tractament integral i l’avenç de la investigació.

El doctor Cequier celebra que el grup aposti per la recerca clínica i que sigui un àmbit destacat d’HM Hospitales. Cequier, que liderarà el centre de cardiologia a l’hospital Delfos, està convençut que els professionals que en formaran part podran incorporar-se a “diferents projectes que ja estan en marxa a l’HM CIEC Madrid”. També, afegeix, podran dissenyar projectes a l’hospital de la capital catalana perquè se’n beneficiïn hospitals del grup de la resta del país i de l’Estat. 

La malaltia coronària centrarà gran part dels esforços del centre integral de cardiologia de l’hospital Delfos. Aquesta malaltia serà una de les més freqüents i, juntament amb els símptomes de difícil detecció en dones, fa que requereixi investigació. 

Més notícies
Entrada de l'Hospital HM Delfos / Cedida

L’Hospital HM Delfos crea un centre oncològic integral

Notícia: L’Hospital HM Delfos crea un centre oncològic integral
Comparteix
Els investigadors i especialistes hi oferiran tractaments personalitzats i assajos clínics als pacients de càncer
Notícia: L’Hospital HM Delfos crea un centre oncològic integral - Mobile

HM Hospitales, nou propietari de Delfos i la Clínica Sant Jordi, creix un 14,4% en facturació

Notícia: HM Hospitales, nou propietari de Delfos i la Clínica Sant Jordi, creix un 14,4% en facturació
Comparteix
El 2018 va ser l'any de l'aterratge del grup a Barcelona, que es continua amb l'adquisició de la Clínica Sant Jordi, de Sant Andreu
Notícia: HM Hospitales, nou propietari de Delfos i la Clínica Sant Jordi, creix un 14,4% en facturació - Mobile

HM Hospitales compra la històrica Clínica Sant Jordi

Notícia: HM Hospitales compra la històrica Clínica Sant Jordi
Comparteix
El grup sanitari, que va adquirir l'hospital Delfos, continua el seu aterratge a Barcelona amb el 77% de les accions del centre de Sant Andreu
Notícia: HM Hospitales compra la històrica Clínica Sant Jordi - Mobile

L’Hospital HM Delfos estrena Urgències després d’una modernització profunda

Notícia: L’Hospital HM Delfos estrena Urgències després d’una modernització profunda
Comparteix
L'entrada en funcionament del servei 24 hores és un pas més en pla director amb 30 milions d'inversió d'HM Hospitales
Notícia: L’Hospital HM Delfos estrena Urgències després d’una modernització profunda - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa