L’hospital HM Delfos inaugura un centre integral de malalties cardiovasculars

És el segon centre que impulsa el grup HM Hospitales en un mes

HM Hospitales obre un centre en el marc de l’especialització creixent a què aspira el grup. Es tracta del Centre Integral de Malalties Cardiovasculars, un projecte de Cardiologia HM Hospitales que estarà liderat pel doctor Ángel Cequier. El doctor és un professional prestigiós de la cardiologia i presideix la Sociedad Española de Cardiología. El centre tindrà seu a l’Hospital HM Delfos i oferirà una cartera completa de serveis. “Crec que hi ha un escenari d’oportunitat perquè la creació d’aquest nou projecte cardiològic és prioritària per a la Direcció d’HM Hospitales”, ha dit Cequier. 

La col·laboració del centre amb l’HM CIEC Madrid i el de Galícia permetrà oferir un tractament integral i transversal de les patologies, ja que els casos es tractaran amb la “màxima qualitat assistencial”, segons explica el grup HM Hospitals. El grup està portant a terme un procés de renovació dels equipaments de l’Hospital Delfos, dotant les instal·lacions de la tecnologia més avançada. 

La innovació permetrà expandir els processos, les tècniques i els procediments a una patologia cardiovascular. Es tracta de la implantació de Tavis, Mitraclip, ablació de fibril·lació auricular o assistències ventriculars mecàniques, entre d’altres avenços, segons explica HM Hospitales. 

Segon centre inaugurat en un mes

És el segon centre que comença a operar a Barcelona de la mà d’HM Hospitales aquest maig. En aquest cas es tracta d’un centre integral d’oncologia, dirigit per l’oncòleg prestigiós Joan Albanell. Treballarà, com el centre especialitzat en cardiologia, conjuntament amb els centres situats a Madrid i Galícia, cosa que facilitarà el tractament integral i l’avenç de la investigació.

El doctor Cequier celebra que el grup aposti per la recerca clínica i que sigui un àmbit destacat d’HM Hospitales. Cequier, que liderarà el centre de cardiologia a l’hospital Delfos, està convençut que els professionals que en formaran part podran incorporar-se a “diferents projectes que ja estan en marxa a l’HM CIEC Madrid”. També, afegeix, podran dissenyar projectes a l’hospital de la capital catalana perquè se’n beneficiïn hospitals del grup de la resta del país i de l’Estat. 

La malaltia coronària centrarà gran part dels esforços del centre integral de cardiologia de l’hospital Delfos. Aquesta malaltia serà una de les més freqüents i, juntament amb els símptomes de difícil detecció en dones, fa que requereixi investigació. 

Més informació

Nou comentari