Ampliació de capital a l’hospital HM Delfos per continuar l’expansió

El grup HM Hospitales ja va adquirir la clínica Sant Jordi i ara vol afegir més centres a la seva xarxa a Barcelona

La Junta General d’Accionistes de l’Hospital HM Delfos, celebrada el 12 de setembre, va aprovar una ampliació de capital de fins a 25 milions d’euros per finançar el creixement amb centres que complementin el de Vallcarca i per continuar la remodelació d’instal·lacions i l’adquisició de nova tecnologia sanitària.

El conseller delegat del grup HM Hospitales, Alejandro Abarca Cidón, ha explicat que “aquesta ampliació de capital respon al compromís adquirit en entrar a HM Delfos i que ja s’ha materialitzat en només un any i mig amb una remodelació tan substancial que podem parlar de refundació del centre”. “Ara, fem un pas més enllà i dotem a HM Delfos de capital per poder incorporar-li altres centres i així aixecar una xarxa assistencial a Catalunya que assoleixi els màxims estàndards de qualitat, tenint a aquest hospital com a epicentre de la mateixa”, afegeix.

La societat HM Este es va convertir en accionista majoritari d’HM Delfos l’any passat, després de fer-se amb el 98% del capital social. En aquell moment, va destinar una inversió de 30 milions d’euros a la posada en marxa del pla director, que es va iniciar amb un procés de redisseny del centre, materialitzat en la creació d’un nou bloc quirúrgic, la reforma del servei d’urgències, la incorporació de tecnologia sanitària de diagnòstic per a la imatge i la contractació de professionals de reconegut prestigi especialitzats en cardiologia, oncologia i neurociències.

Revolució tecnològica i d’instal·lacions

Els 30 milions d’euros del pla director han suposat una revolució d’instal·lacions i tecnologia a l’Hospital HM Delfos. Una de les principals escomeses ha estat la construcció d’un nou bloc quirúrgic amb 11 quiròfans, entre els quals destaca el ‘quiròfan integrat’ de neurociències, on el cirurgià té un control total de les intervencions amb un TAC intraoperatori mòbil.

A més, el grup HM Hospitales també ha adquirit recentment la Clínica Sant Jordi, ara Hospital HM Sant Jordi, amb l’objectiu de conformar un projecte assistencial, docent i investigador similar al que té a Madrid. 

Més informació

Nou comentari