El PSC demana que s’investiguin les possibles filtracions sobre batudes als manters

Els socialistes reaccionen a un escrit policial que indica que ahir es va identificar dues treballadores socials de l'Ajuntament que possiblement van alertar els venedors ambulants

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Barcelona ha reclamat aquest dijous que s’investigui si algun treballador municipal està alertant els manters quan es fan batudes contra la venda ambulant il·legal. Com ha avançat el TOT Barcelona, un escrit als seus superiors dels agents dels Mossos d’Esquadra que ahir col·laboraven en una batuda contra el top manta alerta que dues dones que es van acabar identificant com a treballadores socials van ser enxampades parlant amb els manters just abans que arribés la policia. De resultes d’aquest avís que la policia creu que va detectar, els manters van fugir amb la mercaderia abans que els agents els la poguessin confiscar.

Arran d’aquesta notícia, el PSC reclama “una investigació interna a Ada Colau sobre presumptes interferències en operatius policials contra el top manta”. “Exigim que s’aclareixin els fets d’immediatament. La senyora Colau ha donat carta de naturalesa durant aquests anys a una activitat il·legal que, a més de perjudicar el comerç i els ciutadanes que fan bé les coses i compleixen amb la legalitat, cronifica l’exploració laboral de les persones que la practiquen”, argumenta la regidora socialista Montserrat Ballarín.
 
El PSC ha registrat un prec d’urgència amb què reclama una investigació interna i que algun responsable del govern municipal informi els regidors sobre els fets i expliqui quins mecanismes pensa posar en marxa per evitar que els fets es repeteixin.

Més informació

Comentaris

    Biatxera 17/01/2019 7:27 pm
    Fa por arribar a plaça de Catalunya en metro. En cas d'emergència les sortides quedarien bloquejades per el material dels manters. Son passadissos que no van ser dissenyats com a sortides d'emergència. És un problema realment greu. ¿ Filtracions? Això és enfotras dels que som usuaris.
    Mira per on 17/01/2019 8:30 pm
    Per un cop estic d'acord amb els sociates.

Nou comentari