Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau una banda de lladres que venien material als manters
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup de lladres georgians que robava a domicilis de l’àrea metropolitana i que venia els objectes robats als venedors ambulants del top manta. L’operació ha finalitzat amb 13 detinguts, 4 dels quals han ingressat a presó. La investigació ha permès resoldre 22 robatoris i en els escorcolls, que es van portar a terme el 21 de novembre, s’han recuperat 145 mòbils, més de 35 ordinadors i tauletes, 25 rellotges de luxe, joies i 10.225 €. A més, en dos dels 7 pisos escorcollats s’ha trobat “material destinat a la venda ambulant” i diverses peces de roba i complements falsificats destinats a la venda ambulant a peu de carrer.

La policia va començar dues investigacions a dos grups al juny i aviat van constatar que els grups actuaven plegats. Els investigadors van arribar fins als receptadors, que compraven els objectes robats i els col·locaven al mercat de venda ambulant. Aquest procés es gestionava des de dos pisos de Barcelona. 

Durant l’operatiu hi van participar agents de la Unitat d’Investigació de les comissaries de Sant Martí i Badalona, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Barcelona, de la Unitat de Seguretat Ciutadana i del Grup Especial d’Intervenció (GEI). Els lladres actuaven a la zona del Barcelonès, del Maresme, de Girona i de Manresa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa