Bou, davant la seva fitxa de Fuerza Nueva: “El de la foto soc jo, però això és un muntatge ‘chusco'”

El candidat del PP a Barcelona torna a negar l'evidència destapada pel TOT Barcelona però en una entrevista a Catalunya Ràdio evitar dir que ho denunciarà

“Jo no reculo mai”. Aquesta declaració de principis que ha fet avui mateix explica per què Josep Bou es nega a admetre que va militar a Fuerza Nueva de jove, tot i les noves evidències revelades pel TOT Barcelona. El candidat del PP a les eleccions municipals a Barcelona ha reaccionat així a la informació publicada avui, quan la directora del programa El matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, li ha preguntat per aquesta qüestió.

Capçalera de la sol·licitud d'afiliació a Fuerza Nueva de Joep Bou

Capçalera de la sol·licitud d’afiliació a Fuerza Nueva de Joep Bou

Tot i així, moments després ha quedat desconcertat quan Terribas li ha mostrat la seva fitxa d’afiliació publicada per aquest diari, amb la seva fotografia. Ha admès que la fotografia és seva però ha insistit que el document –que forma part de l’arxiu de Xavier Vinader dipositat a l’arxiu especialitzat en la Guerra Civil del Pavelló de la República– és un “muntatge”.

“La meva fotografia es pot trobar en molts llocs. El de la foto soc jo, però això és un muntatge, i chusco“, ha dit després d’uns segons de vacil·lacions.

Segons ell, l’objectiu d’aquestes proves és perjudicar-los. “Volen perjudicar-me i perjudicar el PP, amb una cosa que és dictatorial”. I ha tornat a dir que ell va ser de l‘OJE [Organización Juvenil Española, que depenia del partit únic del franquisme] però no de Fuerza Nueva.

Malgrat insistir en la suposada falsedat dels documents –n’hi ha diversos, no és un de sol–, Bou no gosa dir que ho denunciarà. “Puc denunciar-ho, potser me’n venen ganes, però una vegada la Generalitat em va multar per un tema lingüistic en una de les meves botigues per una paraula en castellà i jo vaig pagar la multa i endavant, jo soc empresari“, s’ha excusat quan Terribas li ha demanat si ho portaria al jutjat, ja que manté que el document està falsificat.

Més informació

Comentaris

    Sisco 17/05/2019 12:12 pm
    Un altre salvador de la pàtria, pobre home, es pensen que ells son els que tenen la veritat absoluta a tot.
    A l'aguait 17/05/2019 10:56 am
    La dreta espanyolista està plena matons que en realitat són personatges cagats.

Nou comentari