Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Josep Bou nega “rotundament” que milités a Fuerza Nueva al ‘FAQS’
  • CA

El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha negat “rotundament” al FAQS de TV3 que milités a Fuerza Nueva, tot i que el TOT Barcelona va publicar documents que ho demostren. Quan Cristina Puig, que avui s’ha estrenat com a presentadora del programa, li ha preguntat sobre la informació publicada per aquest diari Bou ha explicat el seu passat a l’exèrcit com a brigadista i legionari. A més, ha dit de Xavier Vinader, periodista que va documentar el rastre de la ultradreta a Espanya i la militància de Bou a Fuerza Nueva, que era un “delinqüent”.

A l’arribada al programa l’alcaldable popular ha regalat una samarreta a la presentadora on s’hi podia llegir “la república no existe, idiota”, la polèmica frase d’un mosso d’esquadra a un manifestant el 21-D. A l’inici de l’entrevista ha reconegut que presentar-se a les eleccions li “trastoca” tot, ja que té una “vida muntada i feliç”. 

Sobre la posició que adoptarà a les eleccions, ha afirmat que Manuel Valls aproparà Ciutadans a l’esquerra i que el centredreta quedarà lliure, un espai que Bou aspirarà a ocupar. Sobre Vox el candidat del PP ha opinat que “no és ultradreta, sinó dreta“. “Rieu, rieu”, ha manifestat en observar la reacció del públic a aquesta frase. 

S’ha posat dos objectius com a candidat: que Barcelona “no sigui la capital de cap república” i que a la ciutat “hi càpiga tothom”. “Si la Generalitat i l’Ajuntament estiguessin en mans d’independentistes seria horrible”, ha expressat.

Més notícies
Josep Bou critica les protestes del 21D des de la manifestació independentista
Notícia: Josep Bou critica les protestes del 21D des de la manifestació independentista
Comparteix
L'alcaldable del PP s'ha grabat en vídeo mentre era a la cua de la marxa unitària de passeig de Gràcia
Graupera, sobre Bou: “La relació dels partits constitucionalistes amb els feixistes és l’habitual”
Notícia: Graupera, sobre Bou: “La relació dels partits constitucionalistes amb els feixistes és l’habitual”
Comparteix
El candidat de Primàries Barcelona ha respost així al vincle del futur líder del PP barceloní, Josep Bou, amb el partit d'extrema dreta Fuerza Nueva
Alberto Fernández Díaz treu ferro a la ideologia de Josep Bou “als 23 anys”
Notícia: Alberto Fernández Díaz treu ferro a la ideologia de Josep Bou “als 23 anys”
Comparteix
El president del grup municipal del PP assegura que la petició d'il·legalitzar la Fundació Francisco Franco és "una cortina de fum"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa