Josep Bou nega “rotundament” que milités a Fuerza Nueva al ‘FAQS’

El candidat del PP ha opinat que Vox no és ultradreta i que Manuel Valls és d'esquerres

El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha negat “rotundament” al FAQS de TV3 que milités a Fuerza Nueva, tot i que el TOT Barcelona va publicar documents que ho demostren. Quan Cristina Puig, que avui s’ha estrenat com a presentadora del programa, li ha preguntat sobre la informació publicada per aquest diari Bou ha explicat el seu passat a l’exèrcit com a brigadista i legionari. A més, ha dit de Xavier Vinader, periodista que va documentar el rastre de la ultradreta a Espanya i la militància de Bou a Fuerza Nueva, que era un “delinqüent”.

A l’arribada al programa l’alcaldable popular ha regalat una samarreta a la presentadora on s’hi podia llegir “la república no existe, idiota”, la polèmica frase d’un mosso d’esquadra a un manifestant el 21-D. A l’inici de l’entrevista ha reconegut que presentar-se a les eleccions li “trastoca” tot, ja que té una “vida muntada i feliç”. 

Sobre la posició que adoptarà a les eleccions, ha afirmat que Manuel Valls aproparà Ciutadans a l’esquerra i que el centredreta quedarà lliure, un espai que Bou aspirarà a ocupar. Sobre Vox el candidat del PP ha opinat que “no és ultradreta, sinó dreta“. “Rieu, rieu”, ha manifestat en observar la reacció del públic a aquesta frase. 

S’ha posat dos objectius com a candidat: que Barcelona “no sigui la capital de cap república” i que a la ciutat “hi càpiga tothom”. “Si la Generalitat i l’Ajuntament estiguessin en mans d’independentistes seria horrible”, ha expressat.

Més informació

Nou comentari