Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou: “No dic que l’alcaldessa sigui una gandula, però treballa poc”
  • CA

El candidat del PP, Josep Bou, ha criticat l’alcaldessa Ada Colau per no haver construït suficients habitatges socials, cosa que ha atribuït al fet que “treballa poc”. “No vull dir que sigui una gandula, l’alcaldessa, però treballa poc”, ha considerat. L’alcaldable popular ha proposat reconvertir en habitatges 13.000 locals que no s’usen, donant una cèdula d’habitabilitat als propietaris perquè adeqüin el baix i el lloguin. També ha rebutjat l’especulació, segons informa Europa Press.

Sobre l’alcaldessa de Barcelona i candidata a la reelecció per BComú ha dit que creu que en els debats no li contesta quan li fa preguntes, el que veu en consonància amb el seu mandat i amb les promeses electorals que fa que Bou veu populistes i irrealitzables perquè no depenen d’ella, ha dit. 

A més, Bou ha defensat un major equipament i preparació de la Guàrdia Urbana de Barcelona i ho ha exemplificat amb la gestió de l’atemptat de Barcelona el 17 d’agost del 2017, que creu que s’hauria pogut evitar. “Si la Guàrdia Urbana hagués portat armes llargues no hagués passat això”, ha assegurat. Durant una entrevista al Primera Plana d’El Periódico, el director adjunt del diari Lluís Mauri ha posat en dubte que un jutge pogués ordenar una missió antiterrorista a la GUB i Bou ha etzibat que “a les Rambles un jutge no hi pintava res”.

Així, Bou ha defensat la funció preventiva dels agents amb més preparació, com ha proposat en campanya amb al creació d’un cos especialitzat per a casos crítics, i ha criticat, també, la “desconnexió” entre el cos municipal i el català. “Allà hi havia dos xicots amb una Vespa que van córrer molt però no van arribar a temps”, ha lamentat Bou referint-se a dos agents de la Guàrdia Urbana, i ha assegurat que si hi hagués hagut “gent preparada” s’hauria pogut evitar.

Els Mossos, un cos “descohesionat”

També en relació als cossos policials, el candidat popular ha assegurat que els Mossos d’Esquadra tenen un problema de “descohesió” dins el cos i ha denunciat que tots els alts càrrecs tenen un concepte del cos de “policia política”. “M’agradaria molt col·laborar amb els Mossos però primer han d’arreglar els problemes que tenen”, ha remarcat.

El candidat del PP ha considerat el feminisme una “ideologia” que “espanta”. Preguntat per si es considera feminista, ha contestat: “Sóc fill d’una mare, tinc dona i tinc dues filles, però les ideologies em fan por”. També ha destacat que el 80% de la plantilla de la seva empresa són dones, com també 11 càrrecs. 

Bou s’ha queixat que els candidats independentistes parlen com si no haguessin estat governant a Catalunya en els últims anys i no fossin responsables de problemes a la capital catalana: “Per inactivitat, la Generalitat ha perjudicat profundament Barcelona”. “El PP és un partit català, que estima profundament Catalunya per espanyola”, ha afirmat.

Ha dit que els Mossos d’Esquadra són una policia en la qual pràcticament tots els llocs de responsabilitat “tenen un concepte de policia política”, encara que no passa amb els que estan a la base, i ha afirmat que primer han d’arreglar els problemes que tenen i després li agradaria col·laborar amb ells.

Ha apostat per una Barcelona bilingüe, “la del 92, la d’amics per a sempre“, i que sigui d’acollida però que les persones que arribin s’adaptin i respectin els costums i tradicions que hi ha.

“Ens hem d’estimar, el gran drama d’Espanya és que no ens estimem”, i ha dit que si es menysprea la pròpia nació costa més estimar els altres.

Creu que Valls amaga les sigles de Ciutadans 

Ha defensat que es presenta amb les sigles del PP tot i ser independent, en contraposició amb el candidat de Barcelona pel Canvi-Ciutadans, Manuel Valls, que ha dit que “va per aquí amb Cs sota la taula”, cosa que creu que els votants de Cs tindran en compte i que beneficia el PP.

Més notícies
Bou culpa el PP de la manca d’inversió en transport a Barcelona
Notícia: Bou culpa el PP de la manca d’inversió en transport a Barcelona
Comparteix
Ha apuntat al partit que representa i al PSOE pels retards en les connexions al Port, a Sagrera i Sants i al corredor mediterrani
Bou obre la porta a no fer de regidor si ha de “perdre el temps”
Notícia: Bou obre la porta a no fer de regidor si ha de “perdre el temps”
Comparteix
"No vull estar quatre anys mortificat", ha dit el candidat del PP
Bou: “Si el separatisme obté l’alcaldia s’estimarà més Barcelona, però serà greu per a Catalunya”
Notícia: Bou: “Si el separatisme obté l’alcaldia s’estimarà més Barcelona, però serà greu per a Catalunya”
Comparteix
El candidat del PP en les eleccions municipals es nega a considerar Vox d'extrema dreta|Espera vots de Nou Barris, tot i que "ha canviat molt amb la immigració"
Bou, aquest diumenge a Nou Barris amb un grup de sevillanes, en la celebració del dia de la família / ACN
Bou: “Català i castellà són idiomes espanyols i un va créixer més que l’altre per la Reconquesta”
Notícia: Bou: “Català i castellà són idiomes espanyols i un va créixer més que l’altre per la Reconquesta”
Comparteix
El candidat del PP titlla de "biaix sectari" que s'imposin multes per no atendre en català els clients

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ANNA a maig 15, 2019 | 13:55
    ANNA maig 15, 2019 | 13:55
    DEJA DE DROGARTE .
  2. Icona del comentari de: La Colau s'adorm. a maig 15, 2019 | 17:04
    La Colau s'adorm. maig 15, 2019 | 17:04
    La Colau és tant manta que no va tenir esma d'acabar una carrera fàcil, ni d'estudiar anglès. Per algú que aspira a l'alcaldia de Barcelona és un historial acadèmic més aviat esquifit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa