Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou obre la porta a no fer de regidor si ha de “perdre el temps”
  • CA

El candidat del PP, Josep Bou, ha obert la porta a no estar a l’Ajuntament si surt escollit “per no perdre el temps”. L’alcaldable popular ha dit que si el resultat electoral no li permet estar al govern, tenir la clau de la governabilitat o estar en una oposició “capaç i ferma” es plantejarà si exercirà de regidor al consistori. “Si he d’estar en un racó i puc dir alguna cosa cada 20 dies, ja en parlarem”, ha anunciat en una entrevista a Els Matins de TV3. “No vull estar quatre anys mortificat”.

Les enquestes atorguen als populars entre cap i tres regidors. Bou ha declarat que vol “cremar” la seva vida. “I vull fer-ho com em doni la gana”, ha afegit. Sobre el resultat que pot obtenir la seva llista, ha afirmat que podria “perdre el temps” si no és bo. Bou ha apostat també perquè el PP faci més “polítiques d’esquerres” per “eixamplar la base”. “Un partit de dretes ha d’eixamplar la base per estar al centre”, ha considerat.

En matèria de seguretat, Bou ha insistit en el suport a la Guàrdia Urbana i en augmentar el cos policial en 1.500 efectius. “El que faria si fos alcalde seria parlar amb el ministre d’Interior i buscar una solució”, ha manifestat. A més, ha donat un consell a la periodista que l’entrevistava, Lídia Heredia: “No s’atreveixi a anar a prendre una cervesa a les deu del vespre a la plaça Reial o a les Rambles”. 

Bou també s’ha vantat de l’episodi en què va apagar un incendi al costat de la seu del PP, segons es pot veure en unes imatges gravades pel TOT Barcelona.

Pactaria amb el PSC

Sobre pactes postelectorals, Bou s’ha mostrat disposat a pactar amb el PSC i amb Manuel Valls. De la resta de candidats ha destacat que Artadi és una persona “assenyada i educada”. De Maragall ha remarcat que és una “persona de fe”, ja que “amb l’edat que té” va estar de peu durant més de dues hores al debat de Betevé. Valls ha estat l’alcaldable més lloat per Bou: “Manel és un home espectacular”. A més, ha explicat que ha intentat tenir una bona relació amb la resta d’alcaldables. “Fins i tot vaig fer riure Anna Saliente!”, ha ressaltat. 

Més notícies
Bou, aquest diumenge a Nou Barris amb un grup de sevillanes, en la celebració del dia de la família / ACN
Bou: “Català i castellà són idiomes espanyols i un va créixer més que l’altre per la Reconquesta”
Notícia: Bou: “Català i castellà són idiomes espanyols i un va créixer més que l’altre per la Reconquesta”
Comparteix
El candidat del PP titlla de "biaix sectari" que s'imposin multes per no atendre en català els clients
Bou: “Si el separatisme obté l’alcaldia s’estimarà més Barcelona, però serà greu per a Catalunya”
Notícia: Bou: “Si el separatisme obté l’alcaldia s’estimarà més Barcelona, però serà greu per a Catalunya”
Comparteix
El candidat del PP en les eleccions municipals es nega a considerar Vox d'extrema dreta|Espera vots de Nou Barris, tot i que "ha canviat molt amb la immigració"
Collboni i Valls fan pinça contra Maragall en el debat de candidats de Betevé
Notícia: Collboni i Valls fan pinça contra Maragall en el debat de candidats de Betevé
Comparteix
Els caps de llista reclamen a Ada Colau que reconegui el seu fracàs amb les polítiques d'habitatge
Janet Sanz: “Valls i Collboni han de decidir si volen fer urbanisme franquista o democràtic”
Notícia: Janet Sanz: “Valls i Collboni han de decidir si volen fer urbanisme franquista o democràtic”
Comparteix
La tinenta d'alcaldia d'urbanisme i número 3 de la llista d'Ada Colau fa balanç de les llums i ombres del mandat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pol a maig 13, 2019 | 12:52
    Pol maig 13, 2019 | 12:52
    Ha ha ha, quina mena d'individu, és clar "col·locarà" el següent regidor de la llista electoral a "perdre temps", en comptes d'ell. Quina barra, no comprenc com hi ha electors que voten aquesta mena de persones i partits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa