Valls escriu a Europa i difon la carta en tres idiomes però no en català

El text, enviat a Juncker, Tusk i Tajani ha sigut distribuït a la premsa de Barcelona només en castellà, anglès i francès

L’ex-primer ministre de França i candidat a l’alcaldia de Barcelona amb el suport de Ciutadans, Manuel Valls, ha replicat el gest d’Ada Colau i ha escrit a les principals autoritats europees, en el seu cas per advertir el president de la Comissió Europa, Jean-Claude Juncker, el president del Consell Europeu, Donald Tusk, i el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani,  de “l’ús espuri que el nacionalisme i el populisme català pretenen fer del judici als polítics catalans”

Immediatament, el seu equip de campanya ha difós el text a la premsa local, la de la capital catalana, de la qual aspira a ser alcalde. I ho ha fet en tres idiomes: anglès, francès i castellà. No existeix la versió en català en el comunicat enviat.

L’anglès i el francès són les dues llengües de treball de la Unió Europea i una d’aquestes serà la que llegiran els destinataris. El castellà és òbviament la versió que Valls adreça a la premsa de Barcelona.

Més informació

Nou comentari