Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni i Valls s’enganxen de nou per Vox
  • CA

Jaume Collboni (PSC) i Manuel Valls (Cs) han tornat a topar aquest cap de setmana sobre el posicionament respecte al partit ultra Vox. El socialista manté la seva estratègia de precampanya buscant el cos a cos amb Valls i també amb Ada Colau, els seus dos adversaris electorals més directes. L’extinent d’alcalde ha posat en qüestió la “transversalitat” de l’alcaldable francès per assistir a la manifestació de Madrid contra el govern de Pedro Sánchez pel diàleg amb Catalunya. En declaracions als mitjans durant un acte de precampanya a Nou Barris, ha criticat que la protesta convocada per PP i Cs “va de la dreta a la ultradreta” i assitir-hi portarà a Valls a manifestar-se “al costat dels amics i aliats de Le Pen a Espanya”. “Ha acabat sent el candidat de Cs, el delegat de Rivera a la política barcelonina i catalana”.

Valls ha respost aquest dissabte a una piulada que Collboni va llançar la vigília en la mateixa línia: “Per què tanta obsessió amb la meva persona? Em donarà lliçons de lluita contra els Le Pen?”. Amb sarcasme, li ha recordat que va “governar amb Ada Colau, que degrada a la justícia espanyola” i l’ha acusat de no deixar clar si vol tornar a fer un tripartit “amb els populistes i els separatistes”. “Va home… Be cool!”, li ha etzibat.

 

Més notícies
Collboni: “Valls es manifestarà amb Vox i la Falange contra el diàleg”
Notícia: Collboni: “Valls es manifestarà amb Vox i la Falange contra el diàleg”
Comparteix
L'alcaldable del PSC adverteix que l'ex primer ministre francès "relega Barcelona a l'Espanya ultra" amb la decisió d'anar a la manifestació de diumenge a Madrid
Maragall i Collboni s’enganxen pel ‘no’ d’ERC als pressupostos
Notícia: Maragall i Collboni s’enganxen pel ‘no’ d’ERC als pressupostos
Comparteix
El líder socialista ha retret a ERC votar el mateix que C's i PP i el republicà ha respost recordant-li que els socialistes acompanyen aquests partits en la "creuada" contra els "drets fonamentals"
Collboni (PSC) reivindica “el llegat d’ICV” acompanyat de Lluís Rabell i Imma Mayol
Notícia: Collboni (PSC) reivindica “el llegat d’ICV” acompanyat de Lluís Rabell i Imma Mayol
Comparteix
L'alcaldable del PSC presumeix del suport del diputat de Catalunya Sí Que Es Pot i de l'extinenta d'alcalde ecosocialista i acusa als comuns de menystenir-los
Jaume Collboni: “Colau ha volgut supeditar Barcelona al procés independentista”
Notícia: Jaume Collboni: “Colau ha volgut supeditar Barcelona al procés independentista”
Comparteix
El candidat del PSC ha dit que l'alcaldessa ha tingut un discurs "antieconòmic" i que la gent que guanya diners està "estigmatitzada"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa