Jaume Collboni: “Colau ha volgut supeditar Barcelona al procés independentista”

El candidat del PSC ha dit que l'alcaldessa ha tingut un discurs "antieconòmic" i que la gent que guanya diners està "estigmatitzada"

El candidat del PSC a l’alcaldia, Jaume Collboni, ha considerat que Ada Colau ha volgut “supeditar Barcelona” al procés independentista. En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio el que va ser soci de l’alcaldessa l’ha criticat per la seva suposada proximitat a l’independentisme. A més, ha demanat que Barcelona tingui un debat sobre si mateixa a la campanya, ja que “no es mereix estar condicionada a una causa política”.

[r:1]

Sobre els debats presents de la ciutat, ha expressat sobre el top manta que és “aberrant” que es vulgui mantenir, encara que sigui de forma regulada. Ha criticat també l’existència d’un sindicat de manters i ha dit que li sembla “antisindical”. Sobre les terrasses, que es postulen com un fre a la venda ambulant irregular, ha atacat l’alcaldessa per tenir un “discurs antieconòmic” i per haver “estigmatitzat la gent que guanya diners“, en referència als restauradors. 

Preguntat sobre el projecte de la unió del tramvia que el govern municipal tornarà a portar al ple, ha afirmat que hi està a favor. “Oi que ningú pensa que la L9 no s’ha d’acabar? Doncs és obvi que el tramvia s’ha d’unir“, ha assenyalat. Respecte a l’habitatge públic, ha proposat construir 10.000 habitatges ja que hi ha molts solars a Barcelona. 

Més informació

Comentaris

    Un altre que desacredita als demés per dialogar amb catalans 14/01/2019 11:09 am
    JEJEJEJEJE, ja trigava en fer sortir al Collboni als independentistes i acusar a algú de que, per la seva relació amb els independentistes cal fotre-la fora, és clar, com que ells són els amics i socis dels feixistes, qualsevol que no aixequi el braç no és dels bons. I doncs? per què ens van darrere?

Nou comentari