Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall i Collboni s’enganxen pel ‘no’ d’ERC als pressupostos

Els candidats a l’alcaldia de Barcelona Ernest Maragall (ERC i Jaume Collboni (PSC) han escenificat un cop més la distància entre socialistes i republicans. En aquesta ocasió ha estat per l’esmena a la totalitat que Esquerra Republicana farà als pressupostos de Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats. Així, Collboni ha dit a la xarxa social Twitter que Ernest Maragall i el seu partit “hauran de donar explicacions a la ciutadania per bloquejar […] els millors pressupostos de l’Estat per a Barcelona”. A més, li ha recordat que si els republicans voten en contra de la proposta del PSOE estaran alineats amb PP i Ciutadans, que també s’hi oposen.

El cap de llista d’ERC per a les properes eleccions municipals ha contestat Collboni apuntant que qui haurà de donar explicacions seran els socialistes “a la ciutadania –i al món– per anar de la mà de C’s, PP i Vox en la creuada contra la llibertat i els drets fonamentals”, en referència a la situació dels presos polítics i l’aplicació de l’article 155. Així, Maragall ha reblat, en majúscules, que el “cinisme” dels socialistes va en contra de l’interès dels ciutadans i que les millores socials no s’adquireixen “a qualsevol preu”. Collboni havia citat que amb els nous pressupostos s’invertia més en pensions, habitatge i dependència.

 

Més notícies

Jaume Collboni: “Colau ha volgut supeditar Barcelona al procés independentista”

Notícia: Jaume Collboni: “Colau ha volgut supeditar Barcelona al procés independentista”
Comparteix
El candidat del PSC ha dit que l'alcaldessa ha tingut un discurs "antieconòmic" i que la gent que guanya diners està "estigmatitzada"
Notícia: Jaume Collboni: “Colau ha volgut supeditar Barcelona al procés independentista” - Mobile

Maragall està disposat a “signar un compromís d’unitat” però amb llistes separades

Notícia: Maragall està disposat a “signar un compromís d’unitat” però amb llistes separades
Comparteix
L’alcaldable d’ERC considera la candidatura única com una “feblesa” i obre la mà al PDECat, la CUP i a “altres forces sobiranistes”
Notícia: Maragall està disposat a “signar un compromís d’unitat” però amb llistes separades - Mobile

Mainat, Passola, Puig i Wagensberg, entre els independents d’Ernest Maragall

Notícia: Mainat, Passola, Puig i Wagensberg, entre els independents d’Ernest Maragall
Comparteix
L'alcaldable d'ERC presenta els primers noms d'una plataforma de suport i anuncia que la meitat de la seva llista seran candidats independents
Notícia: Mainat, Passola, Puig i Wagensberg, entre els independents d’Ernest Maragall - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa