Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quim Torra: “La ciutadania catalana té dret a saber si el senyor Valls em vol a la presó”
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha interpel·lat Manuel Valls després que ahir l’ex primer ministre francès i canidat a l’alcaldia assistís a la manifestació per la unitat d’Espanya a Madrid convocada per Ciutadans, PP i Vox. “La ciutadania catalana té dret a saber si el senyor Valls em vol a la presó”, ha declarat Torra en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio. 

El cap del Govern ha recordat que ahir el líder del partit ultra Vox, Santiago Abascal, va reclamar que entrés a presó, i Torra s’ha preguntat a l’entrevista si l’alcaldable pensa de la mateixa manera que Abascal. “Són algunes reflexions del que suposa manifestar-se amb el feixisme”, ha considerat el president. 

A la manifestació, a què també va acudir l’alcaldable del PP, Josep Bou​, el candidat amb el suport de Ciutadans no va estar còmode amb la presència del líder de Vox, fins el punt que va baixar de la tarima quan s’havia de fer la fotografia conjunta. En declaracions posteriors a la Sexta va reconèixer que va ser un gest del tot conscient: “Hi ha gent amb què no he d’estar”. Durant la jornada va aprofitar també per llançar piulades en francès, clarament dirigides als hostils mitjans de comunicació gals, i es va esplaiar publicant o repiulant fins a 8 fotografies d’ell amb l’escriptor Mario Vargas Llosa. 

Més notícies
Jaume Collboni, aquest dissabte a Nou Barris / PSC
Collboni i Valls s’enganxen de nou per Vox
Notícia: Collboni i Valls s’enganxen de nou per Vox
Comparteix
El socialista burxa al francès sobre la connivència de Ciutadans amb Vox | Valls li replica que no doni lliçons després d'haver pactat amb Colau
La premsa francesa dispara contra Valls per manifestar-se amb Vox
Notícia: La premsa francesa dispara contra Valls per manifestar-se amb Vox
Comparteix
A l'ex-primer ministre gal li plouen crítiques unànimes al país veí per assistir a la marxa dretana d'aquest diumenge a Madrid, on també hi haurà el partit ultra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa