La Generalitat demana a Valls els noms dels responsables de l’emissora pirata

El candidat a l'alcaldia de Barcelona va ser entrevistat per una emissora expedientada perquè no té llicència

Manuel Valls no para d’ensopegar. El mateix dia que ha llançat un dur comunicat contra la posició de Cs –encara que no els esmenti directament– pel pacte amb Vox a Andalusia i ha recordat que és un candidat “independent”, transcendeix que la Generalitat li ha enviat un requeriment per la seva entrevista en una emissora de ràdio sense llicència.

Llegeix aquí el requeriment de la Generalitat enviat a Valls

El Govern li comunica: “Hem tingut coneixement, segons vau tuitejar en el vostre compte de Twitter i s’ha publicat en diferents mitjans de comunicació, que ahir dia 9 de gener vau ser entrevistat en directe en els estudis de la citada emissora la qual, com us dèiem, no té la llicència corresponent atorgada pel Consell Audiovisual de Catalunya (CAC)”.

I li demana que delati els responsables de l’emissora pirata i li fa saber que La Súper 96 està expedientada des de l’any 2017. Concretament, li reclamen els noms dels responsables de la ràdio o, si no els té, de les persones amb qui va concertar l’entrevista. També li demanen l’adreça, i li recorden que és “molt necessària per determinar el responsable editorial ja que en moltes ocasions actuen mitjançant entitats interposades amb finalitats fraudulentes”. Una demanda que un home d’ordre té difícil per rebatre.

Els tuits traïdors que s’ha descuidat d’esborrar

Quan s’ha escampat la notícia del requeriment –que el Govern li va enviar ahir–, Valls ha esborrat les piulades del seu compte de Twitter que agraïen a l’emissora haver-lo convidat. Però encara hi ha les piulades del compte d’un comitè que li dona suport anomenat, en francès, Soutiens Valls 68 on també les va reproduir.

‘Septimana horribilis’ per al candidat de Cs

Així es tanca –a falta del que pugui passar dissabte o diumenge–  una ‘septimana horribilis’ per a Valls, que va començar amb una allau de crítiques pel seu comportament durant la gala dels premis Josep Pla i Nadal i que també ha deixat la perla del vídeo amb què Vox s’ha venjat d’ell per les seves constants declaracions contra el pacte andalús que Cs nega però que és una realitat.

Més informació

Nou comentari