“Va por usted, señor embajador de la Francia”: la revenja de Vox contra Valls

Un vídeo de la formació d'Abascal ridiculitza el candidat de Cs a Barcelona, que s'ha passat setmanes dient que no hi hauria pacte amb ells a Andalusia

“No pot haver pacte amb Vox a Andalusia”. És l’única frase que li deixen dir. I ja en tenen prou. Un cop han tingut el pacte al sac i ben lligat amb el PP i Cs, els de Vox s’han deixat anar (una mica més) i s’han revenjat amb Manuel Valls, el candidat a l’alcaldia de Barcelona que té el suport de Ciutadans i que feia setmanes que s’esgargamellava marcant distàncies amb Vox i intentant fer creure que el partit amb què ell es presenta no arribaria a cap acord amb els de Santiago Abascal.

I la revenja té forma de vídeo humorístic, sense cap esforç per posar-hi finezza: música de copla i un fragment d’una pel·lícula en què una folklòrica pronuncia la frase “va por usted, señor embajador de la Francia” abans posar-se a cantar una copla gaditana que ridiculitza els francesos.

I comença la copla Alegría y Tirabuzones, que fa mofa de l’escàs èxit dels bombardejos francesos a Cadis durant la invasió napoleònica.

La lletra diu així:

Cañones de artillería,
aunque pongan los franceses
cañones de artillería,
no me quitarán el gusto
de cantar por “Alegrías”.

Con las bombas que tiran
los fanfarrones
se hacen las gaditanas
tirabuzones.

Més informació

Nou comentari