Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau demana a Valls que decideixi si seguirà amb Cs després de pactar amb VOX
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha retret aquest dijous al PP i Cs que “estiguin blanquejantVox amb la seva entrada a les institucions d’Andalusia, i ha demanat a l’aspirant a alcalde per Barcelona Manuel Valls que decideixi si segueix amb Cs després de les seves crítiques a la formació de Santiago Abascal.

[r:1]

En declaracions als mitjans a la inauguració de la Ciutat dels Somnis a Fira de Barcelona, ha qualificat els acords a Andalusia com a preocupants perquè ha titllat Vox d'”una formació d’extrema dreta, profundament masclista, profundament homòfoba i profundament racista”.

Colau ha remarcat que Vox és una formació “contrària als valors bàsics i fonamentals de la democràcia”, i ha considerat que les forces democràtiques haurien de posar una ‘línia vermella’ per evitar normalitzar la seva presència a les institucions.

Poca coherència de Cs

L’alcaldessa de Barcelona ha retret a Cs “on queda la seva coherència” si després de presentar-se com una força renovadora, acaba normalitzant la presència de Vox, que ha dit que no es tracta d’una força política més.

Així mateix, ha demanat a l’aspirant a alcalde de Barcelona Manuel Valls, que ha recordat que va ser molt crític amb pactar amb Vox, que decideixi “si trenca amb Cs o on queda la seva coherència”.

Colau ha interpel·lat l’exprimer ministre francès: “Ell havia estat molt crític amb la formació d’extrema dreta Vox i havia dit que no calia pactar. El seu partit, Cs, ha pactat amb Vox. Per tant haurà de decidir si deixa de presentar-se amb Cs o on queda la seva coherència després d’haver estat tan crític amb Vox i que la seva formació estigui normalitzant i blanquejant una formació d’extrema dreta”.

Més notícies
Valls, contra les cordes per l’entrada de Vox a la mesa del Parlament andalús que presidirà Cs
Notícia: Valls, contra les cordes per l’entrada de Vox a la mesa del Parlament andalús que presidirà Cs
Comparteix
L'ex primer ministre francès intenta fer equilibris però Colau i Maragall no deixen passar l'ocasió de retreure-li els vincles amb el pacte andalús
El candidat del PP a Barcelona amaga que va ser militant de Fuerza Nueva
Notícia: El candidat del PP a Barcelona amaga que va ser militant de Fuerza Nueva
Comparteix
El Tot Barcelona aconsegueix documents que acrediten que Josep Bou es va integrar al partit ultradretà el 1978. Bou va participar l'any passat en un acte de l'organització d'extrema dreta Somatemps
BComú vincula el fitxatge de Bou al poder de “l’agenda de Vox i la ultradreta”
Notícia: BComú vincula el fitxatge de Bou al poder de “l’agenda de Vox i la ultradreta”
Comparteix
El tinent d'alcalde Jaume Asens critica que el PP hagi fitxat a "un nostàlgic del Règim i del 23-F" i la manca de memòria històrica
Els candidats de VOX a Barcelona ni tan sols es van votar ells mateixos el 26J
Notícia: Els candidats de VOX a Barcelona ni tan sols es van votar ells mateixos el 26J
Comparteix
El partit d’ultradreta va obtenir 197 vots a la demarcació de Lleida, i zero a Barcelona, tot i que presentava una llista amb vuit candidats
Vox prepara el desembarcament a Barcelona
Notícia: Vox prepara el desembarcament a Barcelona
Comparteix
L’advocat contra el procés Javier Ortega, sobre la seva candidatura: "És molt aventurat"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa